Jättiyllätys! Lapin tavoitelluin kaunotar Meri, 23, rantautuu Love Islandille – iski heti silmänsä saaren latinokomistukseen - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Jättiyllätys! Lapin tavoitelluin kaunotar Meri, 23, rantautuu Love Islandille – iski heti silmänsä saaren latinokomistukseen

Fitnessmalli-voittaja Meri Turunen astelee lauantaina monien yllätykseksi Love Island -villaan. Hiljattain eronnut kaunotar kertoo olevansa valmis löytämään rakkauden.

Vuoden 2017 Fitnessmalli Meri Turunen on Love Island -villan uusin sinkku.­

29.8.2019 17:00

Love Island Suomen odotettu toinen tuotantokausi pyörähti käyntiin reilu viikko sitten. Sittemmin suomalaiset television katsojat ovat saaneet seurata rakkaudennälkäisten sinkkujen edesottamuksia Espanjassa kuutena päivänä viikossa parhaaseen katseluaikaan.

Lauantaina ohjelmassa nähdään sen tähänastisen historian kenties suurin yllätys, kun villan ovista astelee sisään vuoden 2017 Fitnessmalli-kilpailun voittaja, rovaniemeläinen Meri Turunen. 23-vuotiasta Meriä on aiemmin tituleerattu Lapin tavoitelluimmaksi kaunottareksi.

– Tosi hyvä fiilis, on tosi kiva mennä sinne villaan, Meri kertaa tunnelmiaan Ilta-Sanomille muutama päivä ennen Love Islandille saapumistaan.

Meri haaveilee fiksusta ja sporttisesta miehestä, jolle perhe on tärkeässä roolissa.­

Meri nousi julkisuuteen kaksi vuotta sitten voitettuaan Fitnessmalli-kilpailun. Nainen erosi hiljattain entisestä avopuolisostaan ja on sittemmin viihtynyt sinkkuna, vaikka treffipyyntöjä vaalealle kaunottarelle onkin sadellut. Nyt Meri kuitenkin kertoo kaipaavansa jälleen rakkautta elämäänsä.

– Tosiaan olen eronnut reilu puoli vuotta sitten. Mun elämäntilanteeseen sopi tosi hyvin nyt lähteä tänne, hetki oli oikea, Meri valottaa syitään ohjelmaan lähtemiselle.

– Olisi ihanaa löytää se oikea nyt tähän rinnalle.

Tarkkoja kriteerejä tulevalle kumppanilleen Meri ei aseta. Liikunnan parissa työskentelevä nainen kuitenkin haaveilee sporttisesta miehestä, jonka kanssa hän voisi urheilla myös yhdessä. Ulkonäkö sen sijaan ei ole avainasemassa.

– Haaveilen sellaisesta fiksusta miehestä, jolle perhe olisi tärkeä, Meri kuvailee unelmiensa miestä.

– Mutta se vaihtelee aina ihmisen mukaan. Aina voi etukäteen päättää, että tää olisi mun tyyppinen, mutta sitten lopulta se tyyppi johon ihastuu voikin olla ihan erilainen, Meri nauraa.

Avopuolisostaan puoli vuotta sitten eronnut Meri kertoo olevansa jälleen valmis löytämään rakkauden.­

Meri paljastaa, että on ehtinyt iskeä silmänsä muutamaan villassa jo oleskelevaan mieheen. Erityisesti 25-vuotias reppureissaaja Reetu on herättänyt naisen mielenkiinnon. Reetun pari Love Island -villassa on nyt vaalea personal trainer Jenni.

– Reetu on sanonut olevansa seikkailija ja spontaani, mutta sitä puolta ei ole oikein näkynyt vielä. Se on vähän sellainen mysteeri, mikä olisi kiva selvittää, Meri selittää.

Reetun lisäksi Meri kertoo olevansa kiinnostunut myös latinopalomieheksi kutsutusta Tommysta ja monien villan sinkkunaisten suosikiksi nousseesta Oliverista.

Helppoa edellä mainittujen miesten hurmaaminen ei kuitenkaan ole. Esimerkiksi Tommy on viihtynyt varsin läheisissä tunnelmissa parinsa Nikitan kanssa jo aivan ohjelman alkumetreiltä asti. Meri painottaakin olevansa valmis rikkomaan jo olemassa pareja, jos tarve vaatii.

– Sehän tämän ohjelman pointti on, että tutustutaan siihen ihmiseen, kuka itseä kiinnostaa. Oli ne varattuja tai ei, Meri täräyttää.

– Mutta enhän minä sitä yksin voi päättää, että klikkaako mulla jonkun kanssa vai ei, hän lisää.

Meri uskoo hurmaavansa talossa asuvat miehet olemalla oma, puhelias itsensä.­

Meri ei tunnusta ottavansa paineita oikean kumppanin löytymisestä. Hän uskoo hurmaavansa villassa asuvat miehet yksinkertaisesti olemalla oma itsensä. Se oikea osuu kyllä Love Islandilla kohdalle, jos niin vain on tarkoitettu.

– Kävi miten kävi, niin se menee varmasti juuri niin kuin on tarkoitettu. Uskon, että kaikki asiat elämässä tapahtuu aina omaksi parhaakseen, Meri painottaa.

Love Island Suomi Subilla ja mtv-palvelussa maanantaista lauantaihin kello 21:00 alkaen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?