Olli Herman muutti avoliittoon Tytti-rakkaansa kanssa – ”kakkukaunotar” on tuttu näky rokkarin keikoilla: ”Se on vähän ällöromanttista”

Olli Herman on yksi Tanssii tähtien kanssa -kilpailun uusista tähtioppilaista. Häntä tanssitaipaleella tukee tuore avopuoliso Tytti.

28.8.2019 17:06

Reckless Love -yhtyeen laulaja Olli Herman lähtee Tanssii tähtien kanssa -kisaan puhtaalta pöydältä. Hän ei ole seurannut sarjaa aiemmin eikä osaa siksi pelätä tai jännittää mitään.

– Tämä on aivan uppo-outo juttu minulle, mutta luulen, että minusta saadaan ihan hyvä tanssija, Herman sanoo.

Rokkarin mukaan hän on tottunut heittäytymään yhtyeensä keikoilla ja Tähdet, tähdet -sarjassa eikä pelkää siksi laittaa itseään likoon.

– Olen luonteeltani tosi häpeilemätön enkä pelkää mokata. Jos teen itsestäni idiootin tai pellen suorassa lähetyksessä, ei se ole mitään uutta, hän nauraa.

Herman nähdään Tanssii tähtien kanssa -kisassa Katri Mäkisen parina.

Hermanin parina toimii Katri Mäkinen, joka tunnetaan tiukkana valmentajana. Herman kuitenkin vakuuttaa, että on vain hyvä asia, että joku potkii häntä takamukselle. Hän kuitenkin aikoo myös sanoa valmentajalleen vastaan, jos siltä tuntuu.

– Tykkään treenata kovaa enkä pelkää pientä kipuakaan eli Katri on varmasti juuri sopiva valmentaja minulle.

Herman uskoo, että Mäkisen kova treeni sopii hänelle. Sporttinen rokkari on tottunut liikkumaan paljon eikä pelkää pientä uupumusta tai kipua.

TTK-lähetyksissä saatetaan nähdä myös Hermanin tyttöystävä, kakkukahvilayrittäjänä työskentelevä Tytti. Herman kertoo, että Tytti-puoliso käy usein hänen keikoillaan ja lupasi tulla myös TTK-studiolle.

– Kyllä hän uhkasi tulla suoraan lähetykseen katsomaan tanssiani. Mä saan hänestä musakeikoilla tosi paljon voimaa. Se on vähän ällöromanttista, että kun näen hänet siellä yleisössä tuhansien muiden joukossa, näen sen jälkeen vain hänet. Hän on minulle sellainen kiintopiste, Herman sanoo.

Hermanin mukaan hänen tyttöystävänsä on ihana ihminen, jonka kanssa on hyvä olla. Herman on julkaissut Instagram-tilillään runsaasti näyttäviä kuvia yhdessä puolisonsa kanssa. Pari on muun muassa reissannut paratiisikohteissa ja nauttinut rennosta yhteiselosta.

Rokkari kertoo, että pari tukee ja auttaa toisiaan myös työasioissa tarpeen vaatiessa.

– Me tehdään paljon toisiamme tukevia asioita. Molemmat ymmärtää, millaista yrittäjän arki on. Minä käyn välillä jeesimässä hänen kahviloissaan ja hän tulee jeesimään minun keikoille esimerkiksi valokuvaajaksi.

– Kesällä olin hetken festareilla jätskimyyjänä ja joskus olen kiireapulaisena hänen kahviloissaan.

Parin arki muuttui tänä kesänä, kun he muuttivat yhteiseen asuntoon Helsingissä. Herman sanoo, että yhteiselo saman katon alla on alkanut sujumaan mukavasti, vaikka yhteistä aikaa on ollut melko vähän.

– Kai olen ihan hyvä avopuoliso ollut, kun ei ole valituksia kuulunut, hän nauraa ja jatkaa:

– Ennen juhannusta muutettiin yhteen, mutta ei olla kyllä ihan hirveästi ehditty kotona olemaan. Nyt kun syksyn ajan on sidottu Helsinkiin, näkyy tätäkin naama välillä kotonakin.

Herman kertoi IS:lle viime vuonna, että hän tutustui Tyttiin sosiaalisen median kautta. Viestittelyn jälkeen pari päätyi treffeille herkuttelun pariin.

– Sen verran voin paljastaa, että menin käymään kakulla ja kahvilla, koska hän on kakkukaunotar, Herman sanoi IS:lle viime vuonna.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?