Uuden Maajussille morsian -kauden kuopuksen Artun, 26, unelmien nainen muistuttaisi Suvi Teräsniskaa: ”Olen aika vanhanaikainen”

Artun unelmien nainen muistuttaisi Suvi Teräsniskaa, sillä nuoreen mieheen vetoavat perinteiset arvot.

Maajussille morsian -ohjelman maajussijoukon kuopus on 26-vuotias Arttu.

Joukon kuopus Arttu, 26, on kotoisin Mynämäeltä. Nuori mies pyörittää sukutilaansa ja suhtautuu töihinsä intohimolla. Tilan lisäksi hän pyörittää omaa polttopuuyritystä ja ajaa metsäkonetta.

Maajussille morsian -ohjelmaan Arttu lähti mukaan odottavaisin mielin.

– Osasin odottaa tätä, sillä ystävät olivat niin moneen kertaan sitä sanoneet, että kyllä sinut siihen ohjelmaan ilmoitetaan mukaan. Tiesin siis vähän, mitä tulevaisuus tuo mukanaan, Arttu nauraa.

Yleisön vastaanotto jännitti miestä.

– Se kyllä yllätti positiivisesti minut, miten hyvää palaute on ollut. Mitään negatiivista ei vielä ole tullut.

Parisuhdehistoriaa Artulla on jonkin verran. Muutamien lyhyiden suhteiden lisäksi nuorella miehellä on takanaan yksi pidempi parisuhde.

– Yksi suhde kesti viisi vuotta. Olen vasta 26-vuotias, joten ei siihen oikein sen isompia mahdu.

Ohjelmasta Arttu toivoi löytävänsä elämänkumppanin.

– Odotin suuria tunteita ja arvasin, että ihmiset laittavat tässä itsensä kunnolla likoon. Odotin, että tulee aitoja tunteita ja toivoin, että löydän loppuelämäni rakkauden. Ei tähän leikkimielellä lähdetty. Vaikka olen nuori, niin etsin oikeasti sellaista loppuelämän suhdetta, Arttu sanoo.

– Oma elämäni on kuitenkin niin asettunutta ja minulla on muutenkin jalat maassa. Kaikki on kohdallaan, niin periaatteessa puuttuu vain samanhenkinen ihminen, jonka kanssa jakaa sitä arkea.

Artun unelmakumppani on sellainen, jonka kanssa mies on samalla aaltopituudella.

– Sen kyllä heti kohdatessa huomaa, jos on sellaista kemiaa. Joidenkin kanssa se vain toimii paremmin kuin toisten kanssa. Sellainen ihminen, jonka kanssa voi aidosti jakaa arkea ja on hyvä olla.

Julkisuudenhenkilöistä Artun ihannekumppani muistuttaisi Suvi Teräsniskaa, sillä perinteikkyys vetoaa mieheen.

– Olen itse aika vanhanaikainen. Tykkään perinteisistä arvoista ja mukavista ihmisistä. Etsin sellaista hyvää parisuhdetta, jossa molemmat arvostavat toisiaan ja luottavat toisiinsa. Molemmilla on kuitenkin edelleen oltava myös oma elämä ja omat kaverit.

Ohjelman myötä Arttu on saanut paljon yhteydenottoja sosiaalisessa mediassa. Moni on laittanut viestiä kertoakseen, että esittelyvideosta tuli hyvä fiilis.

– En ole niihin vastaillut, sillä olen ollut tässä ohjelmassa mukana. Hassua, että nyt kun on jollain tavalla julkisuudessa tämän ohjelman myötä, alkaa yhteydenottoja sadella.

Somessa Arttu ei ole naisten perässä muutenkaan juossut.

– Olen aiemmin tavannut kumppanini ihan perinteisesti kavereiden tai tuttujen kautta. Tinderissä olin hetken, mutta totesin, ettei se ole ihan minun paikkani. Pinnallisuus tulee aika paljon esille siellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?