”Rockmaajussina” tunnettu Teemu löysi rakkauden tv:stä, mutta liitto ei kestänyt – nyt elämässä on uusi, ihana nainen

Julkaistu:

maajussille morsian
Teemu löysi suosikkisarjasta rakkauden, mutta liitto päättyi muutaman vuoden kuluttua. Nyt hänellä on uudet tuulet elämässä.
Maajussille morsian -ohjelman ensimmäiseltä tuotantokaudella tavattiin Valkealassa tilaa pyörittävä ”rockmaajussi” Teemu Haimi, 39, joka on kotitilansa isäntä 12. sukupolvessa.

Teemu löysi ohjelman kautta puolisokseen Katin, jonka kanssa hän avioitui kesällä 2008. Esikoispoika syntyi samana kesänä, tytär joulukuussa 2010. Pari erosi vuonna 2012 ja Teemu on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden.

– No uuden ja uuden, kun olemme olleet yhdessä jo kuusi vuotta, hän naurahtaa.

Maajussille morsian nousi vuonna 2006 hetkessä tv:n suosituimmaksi ohjelmaksi ja maajusseista tuli suuria julkkiksia. Teemun pitkät hiukset ovat nyt historiaa, mutta monet muistavat vieläkin, kuinka Teemu kertoi ja näytti ohjelmassa suurimman herkkunsa olevan kurkkusinappi eli sinapilla kuorrutettu tuorekurkku.

– Vähemmän nykyään enää tunnistetaan, mutta tänäkin kesänä yksillä metallifestareilla minut tunnistettiin ohjelmasta. Pyörin siellä kurkkusinapin kanssa, että ehkä sen takia ihmiset tunnistavat, hän virnistää.


Ohjelmaa Teemu pitää erittäin positiivisena kokemuksena ja hän on pitänyt yhteyttä myös muihin ohjelmassa vuosien mittaan nähtyihin maajusseihin. Esimerkiksi ohjelman 10-vuotisjuhlan kunniaksi Teemu organisoi Maajussien juhlaristeilyn, jonne osallistui kymmeniä ohjelmassa nähtyjä maajusseja ja puolisoehdokkaita.

– Ei minulla ole ohjelmasta mitään negatiivista sanottavaa. Se oli kaiken kaikkiaan hieno kokemus. Olen katsonut joka jakson ja on hienoa päästä jakamaan ajatuksia sellaisten ihmisten kanssa, jotka tietävät millaista ohjelmassa oli.

Arki maatilalla on jatkunut ohjelman kuvausten jälkeen pitkälti samanlaisena kuin ennenkin. Teemulla riittää kiireitä myös musiikin saralla, sillä hän soittaa kanteletta Äijäkanteleet- ja Hauankaivajat-yhtyeissä.

– Ohran puintia aloiteltiin juuri. Tämä on vuoden toiseksi kiireisintä aikaa, Teemu sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt