Muistatko Unelmahäiden kiroilevan kohuparin? Mari ja Asko ovat yhä naimisissa ja arki on edelleen tulista: ”Hermot menee joka päivä”

rac

Julkaistu:

Unelmahäät
Tankkaustarinoissa tavataan torstaina Mari ja Asko Tenhula, jotka herättivät alkuvuodesta huomiota ronskilla ja rääväsuisella käytöksellään Unelmahäät-ohjelmassa.
Lohjalainen aviopari ei vihkiytymisen lähestyessä ärräpäitä säästellyt, ja etenkin Marin tulinen luonne jäi katsojien mieleen.

Pariskunnan hääpäivänä Unelmahäiden katsojat pääsivät todistamaan Askon kaksimielistä runoa ja sitä, kuinka Mari tökkäsi tuoretta aviomiestään sormella silmään.

Lohjan ABC-liikennemyymälään lounaalle tullut pariskunta kertoo, että myrskyisestä meiningistä huolimatta rakkaus kukoistaa suhteessa yhä. Avioliitto on kestänyt yhdeksän kuukautta.

Pariskunta kertoo saaneensa Unelmahäistä monenlaista kommenttia tuntemattomilta.

– Se oli se yksi niin sanottu kiroilukohtaus, joka aiheutti polemiikkia, Mari kertoo.

– Siitä tuli palautetta, positiivista, Asko sanoo.

– Ja negatiivista. Kun hermot menee, niin ne menee, Mari kuittaa.

– Joka päivä, Asko lisää huvittuneena.

Pariskunnan elämäntyyli ei ole häiden jälkeen juurikaan muuttunut.

Askon ja Marin arki on ollut pariskunnan mukaan yhtä hektistä kuin suhteen alkuvaiheessakin. Kielenkäyttö on myös säilynyt yhtä räävittömänä, ja avioparin yhteinen lounas on täynnä kiroilua.

– S**tana, sain jotain p*skaa silmään taas! Siellä oli jotain v**un pölyä siellä työmaalla, suoraan töistä lounaalle tullut Asko laukoo.

Asko ja Mari kertovat, että läheiset ystävät tietävät, että ronskeista puheistaan huolimatta tilaa löytyy myös rakkaudelle.

– Useampi on kysynyt, että oletteko te muka vielä yhdessä, mutta ne, jotka tuntevat meidät, eivät edes kysy tai kyseenalaista, Asko sanoo.

Tankkaustarinat maanantaista torstaihin kello 20:30 Nelosella.

Nelonen ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt