Love Island -Veera laukoo suorat sanat uuden kauden sinkuista – miehet saavat heti tylyn tuomion: ”Ei erityisen hyvännäköinen”

Julkaistu:

love island
Love Islandin ensimmäiseltä tuotantokaudelta rakkauden löytänyt Veera ei ole vakuuttunut uusista sinkkumiehistä.
Love Island Suomen toinen tuotantokausi alkoi maanantaina Subilla. Kaudella uudet sinkut matkasivat jälleen hulppeaan huvilaan Espanjan auringon alle etsimään rakkautta.

Sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella huvilan katon alla todella leimahti rakkaus ja ohjelmassa toisensa löytäneet parit päätyivät jatkamaan seurustelua myös kuvausten jälkeen. Yksi syntyneistä pareista olivat Veera ja Janne, jotka rakastuivat sarjan kuvauksissa ja ovat yhä yhdessä.

Nyt Love Island -pariskunta ruotii YouTubessa yhdessä sarjan uuden tuotantokauden sinkkuja ja sitä, mitä televisiossa nähdään.
Pari kertoi mielipiteensä uusista sinkuista heti tuoreeltaan. Janne oli vakuuttunut siitä, että eniten naisia tulee pyörittämään yli kaksimetrinen Oliver.

– Pahin fuckboi? No kaikkihan ne on. Ehkä tää Oliver. Se on just sellanen… Janne analysoi Veera Youtube-kanavan videolla.

Sen sijaan 25-vuotias Reetu saa Jannelta kiitosta. Hänen mukaansa pitkätukkainen mies vaikuttaa olevan ”letkeä ja hauska äijä”.
Sarjan ensimmäisellä kaudella nähtiin naurua, itkua ja suuria tunteita eikä draamaltakaan vältytty. Veera epäilee, että toisella kaudella draamaa syntyy etenkin nummelalaisen Nikitan ympärille.

– Mä oon aika varma, että Nikita tulee aiheuttamaan draamaa, koska hänen mottonsa oli Queen of fucking everything, Veera täräyttää.

– Se ottaa kyllä sen, mitä haluaa.Uudet naissinkut saavat Veeralta kuitenkin kiitosta. He ovat Love Island -konkarin mielestä energisiä, puheliaita ja pirteitä. Miehistä hänellä ei sen sijaan ole aivan yhtä hyvää sanottavaa. Ensimmäisen jaksojen jälkeen Veera hämmästeli videollaan miesten tylsyyttä.

– Kaikki oli ihan sillai möööö. . Ainoa, joka oli vähän energisempi oli tämä Tommy. Kaikki muut oli vähän sellaisia niin kuin… Tämä ilme kertoo kaiken, Veera totesi naamaansa nyrpistäen.

– Voi olla, että se on tämä eka jakso, että ei vielä ole ihan oma itsensä, mutta aika jännää. Saisi kyllä vähän piristyä toi meininki mun mielestä, hän jatkoi.


Helsinkiläinen Oliver vaikuttaisi olevan Love Island -huvilan naisten mieleen, sillä hänet valitsi ensimmäisessä parinvalinnassa peräti kolme naista.

Esittelyssään mies kertoi olevansa 27-vuotias unelmavävy, joka opiskelee farmaseutiksi ja pyörittää samalla omaa yritystä. Hän paljasti haaveilevansa kiltistä ja huumorintajuisesta naisesta, joka olisi kiinnostunut liikunnasta ja ulkoilusta. Lopulta Oliver sai parikseen Mollyn.

Veera myöntää YouTubessa, että hän ei aivan ymmärrä Oliverin viehätystä.

– Joku tossa Oliverissa kiehtoo kaikkia muijia. Mun mielestä se ei ole mitenkään erityisen hyvännäköinen. Toki mun mielestä harvempi mies on mitenkään erityisen hyvännäköinen, koska olen niin rakastunut Janneen.

Veera epäilee, että naisia saattaa Oliverissa miellyttää ainakin tämän pituus.Love Island Suomi Subilla klo 21 kuutena iltana viikossa ma-la.