Tässä ovat uudet Sohvaperunat! Mukana uusia kasvoja sekä vanhoja suosikkeja – yksi kolmikko tekee odotetun paluun

Julkaistu:

Suomalaisten suosikkiohjelma Sohvaperunat palaa uusin jaksoin TV2-kanavalle 6. syyskuuta alkaen.
Kolme kertaa parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla palkittu Sohvaperunat palaa ruutuihin perjantaina 6. syyskuuta. Suosikkiohjelman uudella tuotantokaudella tv-ohjelmia ruotimaan palaa sekä joukko vanhoja tuttuja sohviksia että myös uusia tuttavuuksia.

Uusina kasvoina Sohvaperunoihin saapuvat eläkeläiskaverukset Jouko ja Esko Helsingistä, sähköasentajat Juha ja Markus Hämeenlinnasta sekä aikaisemmilta kausilta tuttu, nyt paluun tekevä lohjalaiskolmikko Eila, Minna ja Olli.


Eläkeläiskaverukset Jouko ja Esko kertovat katsovansa televisiosta mieluiten ajankohtais- ja asiaohjelmia. Erilaiset tosi-tv-ohjelmat eivät kaksikkoa sytytä, vaan niiden pyörähtäessä käyntiin vaihtuu kanava varsin nopeasti.


Lohjalaiskolmikko Eila, Milla ja Olli kertovat viihtyvänsä parhaiten musiikkiohjelmien ja kotimaisten draamasarjojen parissa. Myös urheilu saa Ollin ja Minnan innostumaan, mutta Eilaa ei niinkään.


Hämeenlinnalaiset sähköasentajat Juha ja Markus työskentelevät yhdessä ja nyt he katsovat myös televisiota yhdessä. Televisiosta kaksikko seuraa rikossarjoja ja erityisesti moottoriurheilu saa heidät innostumaan.

Uusimmalla tuotantokaudella kaudella mukana jatkavat jo aiemmilta kausilta tutut oululaiset Linda ja Jani ja heidän poikansa Daniel ja Samuel sekä pariskunta Mici ja Maicci.

Turkua edustavat puolestaan perhe Laura, Ville, Akseli ja Aamos sekä kaverukset Jussi-Pekka ja Jarno. Sohvaperunoiksi palaavat myös rovaniemeläinen aviopari Jorma ja Soile.

Helsingistä mukana ovat Lauttasaaren seniorikodin Ukkiskerhon jäsenet Henkka ja Åke, ystävykset Jari ja Sanna, pariskunta Jarno ja Perttu, kaverit Iida ja Nelli, parhaat kaverukset Sanna ja Pinja, sisarukset Salli ja Teemu, ystävykset Monna ja Iris sekä pariskunta Inka ja Olli-Pekka.


Kaverukset Omar ja Mika jatkavat tv-ohjelmien ruotimista Espoossa ja ystävykset Tanja ja Sannis ja Sanniksen Ruusa-tytär Nousiaisissa. Mukana ovat myös ranualaiset äiti ja tytär Marja ja Eija.

Mukana ovat niin ikään edelliskaudelta tutut riihimäkeläiskaverukset Jani ja Simo sekä viisihenkinen perhe Susanna, Mika, Annika, Olivia ja Veera.

Sohvaperunoiden uusi, 8. tuotantokausi alkaa perjantaina 6.9. klo 21.00 Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt