Uuden James Bond -elokuvan nimi ja ensi-iltapäivä paljastettiin

rac

Julkaistu:

007
Daniel Craig tähdittää 25. James Bond -elokuvaa.
Ensi vuonna elokuvateattereihin saapuva, uusi James Bond -elokuva on saanut nimen. Elokuva tiedottaa Twitterissä, että 25. Bond-leffa on nimeltään No Time to Die, joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna ”Ei aikaa kuolla”.

Lisäksi julkistettiin, että elokuva saa näillä näkymin ensi-iltansa 3. huhtikuuta Britanniassa ja 8. huhtikuutta Yhdysvalloissa. Cary Fukunagan ohjaamassa elokuvassa Daniel Craig palaa James Bondin rooliin viidettä kertaa.
Reutersin mukaan elokuvassa nähdään, miten James Bond viettää rauhallista elämää Jamaikalle jäätyään eläkkeelle työstään. Pian Bondin rauha kuitenkin rikkoutuu, kun hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA:sta saapuu pyytämään apua.

Bond aloittaa seikkailun, jonka tavoitteena on pelastaa kidnapattu tieteilijä. Pian hän pääsee mystisen vihollisen jäljelle, joka on varustautunut vaarallisella, uudella teknologialla.

Uuden Bond-elokuvan odotettiin alun perin saavan ensi-iltansa jo tänä vuonna, mutta ensi-iltapäivää lykättiin liki puolella vuodella, kun Danny Boyle vetäytyi elokuvan ohjaamisesta ”luovien erimielisyyksien” vuoksi.
Elokuvaa kuvataan Reutersin mukaan Lontoossa, Italiassa ja Norjassa. Elokuvassa nähdään Craigin lisäksi muun muassa Ralph Fiennes, Naomie Harris ja Ben Whishaw.

Varietyn mukaan elokuvaa tähdittävät myös Bohemian Rhapsody -elokuvassa loistanut Rami Malek sekä Ana De Armas ja Lashana Lynch.
Jo aiemmin paljastettiin, että Lashana Lynch on seuraavassa Bond-elokuvassa agentti 007. Lynch ei näyttele elokuvassa itse Bondia, vaan uutta hahmoa, joka ottaa haltuunsa Bondin koodinumeron 007 tämän jätettyä työnsä MI16-agentuurista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt