Tänään tv:ssä: Natasha, 24, on leikkauttanut itselleen yli kaksimetrisen takapuolen – Ylen dokumentti paljastaa rajun totuuden poikkeuksellisesta elämästä

rac

Julkaistu:

dokumentti
Yle TV1:llä nähdään tänään uusinta Maailman suurin pylly -dokumentista, jossa toimittaja Sean Ricks tapaa kauneusleikkaukset äärimmäisyyksiin vieneen ruotsalaisen Natashan.
  • Artikkeli on julkaistu Ilta-Sanomissa alun perin 17. lokakuuta 2018. Nyt dokumentti Natashan poikkeuksellisesta elämästä nähdään uusintana Ylellä.
24-vuotias Natasha Crown ei halua olla kuin kaikki muut, sillä tavallinen on tylsää. Serbiassa syntynyt ja Ruotsissa kasvanut nainen on pysäyttävä näky, jollaiseen kovin moni ei ole kadulla kävellessään törmännyt. Natasha on vaalea nainen, jolla on poikkeuksellisen suuri, yli kaksimetrinen lantio.

Natasha on noussut kansainväliseksi julkkikseksi takamuksensa ansiosta. Hän on kertonut avoimesti haluavansa maailman suurimman takapuolen ja olevansa valmis menemään äärimmäisyyksiin saavuttaakseen sen. Nuoren naisen peppuun on siirretty rasvaa tämän kehon muista osista riskialttiissa brasilian butt lift -kauneusoperaatioissa.

Vaikka Natashan lantio on monen silmään jo erittäin suuri, tavoittelee hän yhä enemmän ja yhä isompaa.

Ylen Perjantai-dokkarissa toimittaja Sean Ricks tapaa Natashan tämän kotikaupungissa Göteborgissa. Ricks tutustuu kohujulkkiksen elämään ja seuraa tätä arkisissa askareissa.

– Haluan saada maailman suurimman takapuolen. Se on tavoitteeni nyt, Natasha kertoo dokumentissa suomalaistoimittajalle itsevarmana.
  • Katso yllä olevalta videolta pätkä Ylen dokumentista!
Koska Natashan lantio on jo nyt äärimmäisen suuri, ei hän pysty juoksemaan tai nukkumaan selällään. Lentokoneessa hän tarvitsee kaksi penkkiä ja vaatteiden löytäminen on hänelle vaikeaa. Natasha on kertonut julkisuudessa ahmivansa 15 purkkia Nutellaa kuukaudessa kasvattaakseen peppuaan, mutta Ylen dokumentissa hän myöntää sen valheeksi.


Maailman suurin pylly -dokumentissa nähdään, miten Natasha tuskailee etsiessään housuja, jotka mahtuisivat hänen päälleen – tuloksetta. Jopa muotiliikkeen venyvimmät housut jäävät jumiin reisien kohdalle.

Kun Natasha kävelee kaupungilla, tuijottavat ohikulkijat hänen peppuaan epäuskon vallassa. Sean Ricks kertoo IS:lle, että Natasha myönsi huomion tuntuvan välillä kiusallisesta. Hän pukeutuukin välillä pitkään takkiin, joka peittää hänen muotonsa edes osittain.

– Hänen ulkonäkönsä on kuin magneetti, joka vetää katseita puoleensa. Hän kertoi, että se on kiusallista eikä hän halua aina sitä huomiota. Se on vähän ristiriitaista, koska samalla hän myös haluaa näyttää siltä, Ricks sanoo IS:lle.

Natasha kertoo Maailman suurin pylly -dokumentissa, että hänen perheensä ei hyväksy hänen kauneusleikkauksiaan. Hänen äitinsä ilmoitti asian varsin suoraan.

– Hän sanoo, että olet niin iso ja näytät aivan lehmältä, Natasha kertoo kameralle.

Poikkeuksellisen suuri takamus on Natashalle keino tulla kuuluisaksi ja ansaita rahaa. Ricksin dokumentissa nähdään, miten hän pitää ”livesessiota” webkameran välityksellä faneilleen. Nainen rupattelee rennosti ihmisten kanssa ja pitää heidän pyynnöstään pienen tanssiesityksen. Hän twerkkaa kameralle heiluttaen välillä molempia pakaroitaan ja välillä vain toista.
Ricks vaatii dokumentissa Natashalta vastauksia siihen, miksi hän turvautuu niin radikaaleihin keinoihin muokatakseen vartaloaan.

– Kun menet kauneusleikkaukseen, se on kuin menettäisit neitsyytesi. Kun aloitat sen, et lopeta koskaan, sillä sinulla on aina jotain, mitä haluat tehdä, Natasha täräyttää.

Ricks kokee, että Natasha muokkaa kehoaan äärimmäisyyksiin saadakseen huomiota.

– Se on vähän surullista. Mitä se kertoo sinusta, että koet ettet pääse millään muulla tavalla esille kuin tekemällä itsellesi jotain noin radikaalia? Ricks sanoo IS:lle ja jatkaa:

– Hän itse ei koe sitä lainkaan surulliseksi. Hän pitää sitä omana tapanaan elää ja kokee, että voi korjata tilanteen myöhemmin kirurgialla jos haluaa.

Natashan kolmesti läpikäymää brasilialaista pyllynkohotusta pidetään hyvin riskialttiina leikkauksena, johon on kuollut maailmalla useita potilaita. Plastiikkakirurgi Hilkka Peltoniemi kertoi aiemmin IS:lle, että operaation kuolleisuus on ollut jopa viisi prosenttia. Se tarkoittaa sitä, että joka 20. nainen on kuollut leikkaukseen.

Ricks ihmettelee Perjantai-dokkarissa, miten lääkärit eivät kiellä uusia operaatioita Natashalta ja eikö tämä pelkää kuolevansa leikkauspöydälle.

– Rakastan pelata venäläistä rulettia. Tämä on venäläistä rulettia, nainen nauraa.

Ricksin mukaan Natasha luultavasti todellisuudessa ymmärtää, millaiseen vaaraan hän itsensä asettaa. Natasha on kuitenkin hänen mukaansa niin itsepäinen ja päättäväinen, että tekee mitä tahansa saavuttaakseen tavoitteensa.

– Hän kertoi, että hänellä on kehon vääristymä eli hän ei näe vartalossaan sitä, mitä muut näkevät. Hän ei hahmota muotojaan samalla tavalla kuin me muut, Ricks sanoo.


Ricks vietti Natashan kanssa Göteborgissa yhden viikonlopun. Tuossa ajassa nainen teki häneen myös vaikutuksen. Suomalaistoimittajan mukaan Natasha on äärimmäinen päättäväinen, sitkeä ja hurjassa kunnossa.

– Hän on jäätävän kovassa kunnossa fyysisesti. Hän nostaa 190 kiloa rautaa jalkaprässissä. Minulla vastaava määrä ei noussut kuin muutaman sentin, koska polvet tuntuivat hajoavan, Ricks nauraa.

Perjantai-dokkari riisuu Natashan elämästä kaiken glamourin, sillä Ricks halusi seurata naista aivan arkisissa asioissa ja nähdä, millaista tämän elämä todellisuudessa mediahuomion takana on. Kun glamour ja show riisuttiin pois, paljastui, että Natasha toteuttaa elämässään juuri niitä asioita, joita hän välttelee parhaansa mukaan.

– Hän kritisoi paljon tavallisuutta ja arkea, koska se on hänestä hirveän tylsää. Se ymmärrys, mikä meille dokkarin tekijöille syntyi, on että hänenkin elämänsä on itse asiassa hyvinkin arkista. Hän käy salilla, syö, nukkuu ja tekee lehtijuttuja. Se toistuu päivästä toiseen ja se on juuri sitä, mitä hän kritisoi.

– Hän varmasti kokee sen hyvin eri tavalla, mutta ulkopuolisen silmin hän toisintaa juuri sitä, mitä sanoo inhoavansa.

Maailman suurin pylly -dokumentti Yle TV1:llä klo 21.30 sekä Yle Areenassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt