Vain 41-vuotias Home and Away -tähti löydettiin yllättäen kuolleena

Julkaistu:

Ben Unwin muistetaan suursuositusta saippuasarjasta Home and Away.
Home and Away -sarjasta tuttu australialaisnäyttelijä Ben Unwin on kuollut 41-vuotiaana, kertoo Daily Mail. Tähti löydettiin kuolleena kotoaan vain päiviä ennen miehen 42-vuotispäiväänsä.

Poliisi vahvisti Unwinin kuoleman, mutta ei kertonut miehen kuolinsyytä.
Rakastetussa saippuasarjassa Unwin roolitti Jesse McGregorin hahmoa. Sarjan esittäminen alkoi vuonna 1988, ja Unwin näytteli sarjassa vuodet 1996–2000. Kahden vuoden tauon jälkeen hän palasi sarjaan vuonna 2002, jättäen sen lopullisesti 2005.

Australian Channel Sevenin tiedottaja sanoi Daily Mailille, että sarjan näyttelijäkaarti ja tuotantoryhmä ovat surullisia entisen kollegansa poismenosta.

– Benin työ Jesse McGregorina muistellaan liikuttunein tuntein. Benin perhe ja ystävät ovat ajatuksissamme ja rukouksissamme.

Unwinin vastanäyttelijä, Kimberley Cooper kunnioitti ystävänsä muistoa jakamalla kuvan kaksikon yhteisestä lehtikannesta vuosien takaa.– Olin ensimmäisessä TV Week -kannessa sinun kanssasi. Meillä oli vuosien ajan naurua, olipa kyse kohtauksista, jossa esitimme rakastavaisia tai pubeissa töiden jälkeen.