Huutokauppakeisari pettyy tapaamiseen Miss Suomi Alina Voronkovan kanssa – venäläisen mummon tekemä ryijy ei kelpaa: ”Tästä ei tule yhtään mitään”

rac

Julkaistu:

Huutokauppakeisari
Huutokauppakeisarin uudella kaudella tavaraa Akille ja Helille myyvät muun muassa Mato Valtonen, Arttu Wiskari, Marko Asell, Leif Lindeman sekä Esko Kovero.
Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja keisarinna Heli Palsanmäki ovat palanneet takaisin kotiin Hirvaskankaalle huomatakseen, että vakituiset huutokauppavieraat eivät ole hylänneet Palsanmäkien huutokauppaa Espanjassa vietettyjen kuukausien aikana.

Kauden ensimmäisessä jaksossa Aki ja Heli lähtevät tavaranhakumatkalle Helsinkiin tapaamaan hallitsevaa Miss Suomea, Alina Voronkovaa.

Akille kohtaaminen on suuri pettymys, sillä pöydällä on varsin vaatimaton määrä tavaraa.

Alina haluaa päästä eroon muun muassa venäläisen mummonsa tekemästä komeasta ryijystä.

– Voi voi, Helsinkiin saakka on ajettu ja sitten on erittäin pieni määrä tavaraa tarjolla. Suoraan sanottuna pettymys nuo tavarat, mitä meille oli myynnissä”, Aki tuskailee.

Voronkovan hintapyyntökin turhauttaa Akia.

– Tästä kaupankäynnistä ei tule yhtään mitään. Pitäisiköhän vaan liueta ulos tilanteesta ja lähteä ajelemaan nilkka suorana kohti Hirvaskangasta? mies pohtii.

Alina haluaa lisätä vielä yhden tavaran myyntipöytään, jotta Aki korottaisi tarjoustaan, mutta huutokauppakeisari on jyrkästi toista mieltä:

– Älä laita sitä sinne. Saat euron, kun et laita sitä sinne, Aki parahtaa.

Suomen huutokauppakeisari tiistaina 27.8. kello 21 Nelosella ja Ruudussa.

Nelonen ja Ilta-Sanomat ovat samaa Sanoma-konsernia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt