Melrose Place -tähden surullinen alamäki syvenee – tuomittiin pakkohoitoon vankeuden uhalla: takana useita välikohtauksia viranomaisten kanssa

Melrose place -sarjassa näytellyt Heather Locklear on kärsinyt pitkään päihde- ja mielenterveysongelmista.

17.8.2019 21:23

Melrose Place -tähti Heather Locklear, 57, on lehtitietojen mukaan määrätty hoitoon mielenterveysongelmista kärsiville tarkoitettuun laitokseen. The Mirrorin mukaan Locklearin täytyy suorittaa hänelle määrätty hoitojakso, sillä hän ei kiistänyt syytteitä useista pahoinpitelyistä, jotka liittyvät viime vuonna hänen kotonaan sattuneisiin välikohtauksiin.

Mirrorin mukaan Locklear tuomittiin oikeudessa 30 päiväksi mielenterveyshoitoon. Tuomion mukaan hänen täytyy kirjautua hoitolaitokseen viimeistään 6. syyskuuta. Hoitojakson jälkeen Locklear on valvomattomassa ehdonalaisessa kolmen vuoden ajan. Sen aikana näyttelijä ei saa pitää hallussaan aseita, reseptivapaita lääkkeitä tai alkoholia.

Mikäli Locklear kieltäytyy hänelle määrätystä pakkohoidosta, odottaa häntä 120 päivä vankeusrangaistus.

Locklearin sai tuomionsa välikohtauksissa, jotka sattuivat hänen kotonaan viime vuonna. Tuolloin näyttelijän kotiin hälytettiin poliisi häiriökäyttäytymisen vuoksi. Ensimmäinen välikohtaus sattui viime helmikuussa, kun väitteiden mukaan vahvasti päihtynyt Locklear hyökkäsi poikaystävänsä kimppuun. Hetkeä myöhemmin tähti hyökkäsi myös paikalle saapuneen poliisin kimppuun.

Viime kesänä Locklear pidätettiin jälleen, kun hän hyökkäsi asunnolleen apuun tulleen ensihoitajan kimppuun. Näyttelijän kerrotaan potkineen ja lyöneen ensihoitajaa, joka sai tilanteesta vammoja päähänsä ja niskaansa. Samassa rytäkässä Locklearin väitettiin lyöneen jälleen myös poliisia. Ensihoitaja kertoi myöhemmin julkisuudessa, että hän joutui jättämään työnsä rähäkästä aiheutuneiden vammojen vuoksi.

Heinäkuussa People-lehti uutisoi Locklearin etsivän pitkäaikaista hoitosuhdetta päihde- ja mielenterveysongelmiensa vuoksi. Tähden ongelmat kärjistyivät viime syksynä, kun TMZ uutisoi, että Locklear kiidätettiin sairaalahoitoon hermoromahduksen seurauksena.

Sivuston mukaan Locklear oli kotonaan, kun hänen terapeuttinsa ja asianajajansa tajusivat tämän tarvitsevan apua kiireisesti. TMZ:n mukaan joku asunnossa paikalla olleista soitti hätänumeroon, minkä jälkeen ensihoitajat saapuivat paikalle ja Locklear vietiin sairaalaan.

Ensimmäisen kerran näyttelijän ongelmat tulivat julkisuuteen 2008, jolloin hänet vietiin katkaisuhoitoon. Samana vuonna hän jäi kiinni auton ajamisesta päihteiden vaikutuksen alaisena, sillä Locklear oli nauttinut sekaisin reseptilääkkeitä ja alkoholia.

Sittemmin Locklear on ollut vieroitushoidossa lukuisia kertoja, sekä saanut apua mielenterveysongelmiinsa psykiatrisella puolella.

Heather Locklear näytteli huippusuositussa Melrose Place -sarjassa Amanda Woodwardia vuosina 1993–1999 sekä 2009–2010. Aiemmin hän näytteli muun muassa Dynastia-sarjassa vuosina 1981–1989 sekä poliisidraama T.J. Hookerissa 1982–1986.

2000-luvulla Locklear on tehnyt lähinnä hieman pienempiä rooleja joissakin tv-sarjoissa.

Heather Locklear Melrose Place -sarjassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?