Latinopalomies ja Gladiaattorit-voittaja Tommy lähtee jahtaamaan rakkautta Love Islandille: tämä yksi asia jännittää häntä yli muiden

Julkaistu:

love island Suomi
Love Islandille suuntaava 28-vuotias Tommy on tv-katsojille jo entuudestaan tuttu.
Suuren suosion saavuttaneen Love Island Suomen toinen tuotantokausi pyörähtää käyntiin tulevana maanantaina. Kahdeksan viikon ajan, kuutena iltana viikosta suomalaiset saavat seurata ruutujen välityksellä, kun sinkkumiehet ja -naiset etsivät rakkautta Espanjan auringon alla.

Yksi Espanjaan matkaavista sinkuista on porilainen Tommy Oksa. Tommy, 28, tuli suurelle yleisölle tutuksi jo viime keväänä osallistuttuaan Gladiaattorit-ohjelmaan ja voitettuaan sen. Love Island ei vaadi palomiehenä ja ambulanssikuskina työskentelevältä Tommylta yhtä suuria fyysisiä ponnistuksia, mutta henkistä kanttia ohjelmassa mitataan senkin edestä.

– Kyllä tässä on jo pieni jännitys päällä, Tommy tunnustaa Ilta-Sanomille muutama päivä ennen toisen tuotantokauden alkua.

– Mutta päällisin puolin hyvä fiilis. Sellainen, että tekisi mieli lähteä sinne Espanjaan jo.

Tommy erottuu muiden sinkkumiehien joukosta eksoottisuudellaan. Hänen äitinsä on kotoisin Equadorista, missä myös Tommy vietti ensimmäiset viisi vuotta lapsuudestaan. Mies myös puhuu sujuvaa espanjaa ja hänet onkin nimetty kotikaupungissaan Porissa ”latinopalomieheksi”.

– Jätetään se espanja kuitenkin vielä piiloon. Jos on pakko, niin sitten käytetään sekin kortti, Tommy nauraa kysyttäessä, aikooko hän mahdollisesti hurmata talon naiset kielitaidoillaan.


Sinkkuna Tommy on viihtynyt viimeiset kaksi vuotta. Seikkailunhaluiseksi itseään kuvaileva mies kertoi Ilta-Sanomille etsivänsä Love Islandilta uutta rakkautta. Tarkkoja kriteereitä hän ei kuitenkaan tulevalle mahdolliselle kumppanille aseta.

– Ei ole tarkkoja kriteerejä, mutta jos vaikka sellainen urheilullinen, tumma ja temperamenttinen nainen sattumalta löytyisi. Täytyy olla myös fiksu ja kohtelias, Tommy listaa.

– Kyllä mä odotan, että tulisesti ihastuisin siellä johonkin.

Ohjelmaan haku ei Tommyn tapauksessa ollut vain satunnainen päähänpisto. Mies kertoo seuranneensa Love Islandia jo useamman vuoden ajan, erityisesti ohjelman kansainvälisiä versioita. Uusien kokemusten kaipuu sai miehen lopulta hakemaan mukaan ohjelmaan.

– Ajattelin aina, että jos tämä formaatti tulee Suomeen ja olen sinkku, niin haen mukaan. Nyt se sitten tuli ja olen sinkku, niin ei kai siinä muu auttanut, mies naurahtaa.


Tommyllä on selvät sävelet sen suhteen, miten hän aikoo viedä Love Islandille saapuvilta naisilta jalat alta.

– Mä oon aika hyvä suustani. Kauniit sanat, kohtelias käytös ja pieni flirtti on niitä mun vahvuuksia.

Aivan näinä hetkinä Tommy suuntaa kohti Espanjaa ja Love Islandia. Tommy uskoo, että reissusta jää käteen ainakin hauskoja muistoja ja ikimuistoisia kokemuksia. Vaikka mies lähtee Love Islandille innoissaan, on hänen mielessään yksi asia, mikä jännittää ylitse muiden.

– Jos sieltä ei löydy ketään sellaista, joka oikeasti sytyttäisi mut. Se olisi sellainen asia, mikä varmasti jäisi harmittamaan.

Love Island Suomi Subilla 19.8. kello 21.00 alkaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt