Elonkerjuu julkaisee syyskuussa uuden levyn viiden vuoden tauon jälkeen – katso uusi musiikkivideo Sydän edellä

Julkaistu:

– Kappale on sävelletty Koskenkorvan kylässä, oman tupani yläkerrassa, solisti Osku Ketola kertoo.
Elonkerjuu julkaisee viiden vuoden tauon jälkeen uuden albumin XX. Se näkee päivänvalon 13.syyskuuta ja juhlistaa samalla yhtyeen 20-vuotista elontietä lakeuksilta koko kansan suosikiksi.

Uutta levyä juhlitaan avaamalla syksyn kiertue omilta hoodeilta Seinäjoen Rytmikorjaamolta perjantaina 20.syyskuuta.

– Näihin vuosiin pätee juuri sama tarina kuin albumin tekoonkin. Vuodet ovat olleet tekemistä, näkemistä, uskomista ja toivomista. Aallon harjalla tanssimista, ojan pohjalla rypemistä. Eloa ja iloa. Tulevalla levyllä on uutta kulmaa, vanhaa vakiintunutta ja koko 20 vuoden tunnekirjo kokonaisuudessaan solisti Osku Ketola kertoo.

– Tämän levyn ei olisi kaiken järjen mukaan pitänyt ilmestyä. Kaikesta huolimatta Elonkerjuu kokosi rantunsa ja etenee sydän edellä, sydän verellä ja järki kaukana perällä kohti seuravaa vuosikymmentä.– Tämä hetki – tässä ja juuri nyt – se on meidän elämä, meidän matka. Toiset meistä navigoivat matkaansa järjellä ja toiset taas tunteella. Viisaimmat ehkä molemmilla. Kun sydämensä tohtii avata muille, se voi täyttyä rakkaudella tai sinne voi lentää pieniä kiviä. Uskaltaa on silti pakko, uudesta singlestä, Ketola fiilistelee.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt