Vuonna 2013 kuolleen Sopranos-tähti James Gandolfinin poika esittää tulevassa elokuvassa nuorta Tony Sopranoa – avautuu rankasta valmistautumisesta rooliin

Julkaistu:

Sopranos
Michael Gandolfini astuu isänsä saappaisiin.
The Many Saints of Newark -elokuva palaa aikaan ennen supersuositun Sopranos-tv-sarjan tapahtumia.

Erikoisen leffasta tekee se, että nuorta Tony Sopranoa näyttelee Michael Gandolfini, James Gandolfinin poika.

Tony Sopranon rooli toi aikanaan James Gandolfinille kolme Emmy-palkintoa, yhden Golden Globe -palkinnon ja kolme SAG-palkintoa.

Nyt Michael Gandolfini on avautunut roolityöstään:

– En ollut katsonut minuuttiakaan Sopranosia ennen koe-esiintymistäni. Olin aivan pieni, kun isäni kuvasi sarjaa, Michael jutteli.

– Koko prosessin rankin kohta oli, kun katsoin sarjan ensimmäistä kertaa. Se oli intensiivistä, sillä näyttelijänä minun oli pakko katsoa kuinka isäni teki roolin, millaisia maneereja hänellä oli, millainen ääni. Ja minun piti toistaa kaikki se.

– Samalla katselin myös isääni. Luulen, että rankinta oli se, kun jouduin katsomaan sitä kaikkea yksin. Istuin hiljaa pimeässä kämpässä ja vain katselin häntä. Aloin nähdä hulluja unia. Olin koekuvauksissa ja katsoin käsiäni ja ne olivatkin isäni kädet.


Gandolfini oli vuonna 2013 matkalla Roomassa silloin kouluikäisen Michaelin kanssa. Näyttelijä sai äkillisen sairauskohtauksen ja kuoli hotellihuoneensa wc-tiloihin. Hän oli 51-vuotias.

The Many Saints of Newark tulee ensi-iltaan 25.9.2020.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt