Miljardöörin poika Charlie, 33, on huippumalli ja menestynyt viulisti – ylellistä luksuselämää varjostaa suuri suru: ”Minulla ei ole ystäviä”

Julkaistu:

Tänään perjantaina tv:stä tuleva dokumentista käy ilmi, ettei huippuviulisti ja supermalli Charlie Siemin elämä ole niin loistokasta kuin päälle päin näyttää.
Charlie Siem on 33-vuotias ja täydellinen monessa asiassa.

Hän soittaa viulutaiteilijana suuria sooloja klassisten huippuorkesterien kanssa ja samaan aikaan poseeraa Hugo Bossin mallina huippuvalokuvaajien edessä. Huipulta huipulle?

Siemin elämä on ehkä upean kuuloista ja näköistä, mutta tanskalaisen Eva Mulvadin dokumentissa Viulistista supermalliksi (A Modern Man, 2017) esiin piirtyy yksinäinen artisti.

– Ei minulla oikeastaan ole ystäviä, Siem toteaa aivan tosissaan.

Useimmiten hänelle riittää oma seura, viulun seura – ja tiukasti treenatessa muu onkin mahdotonta. Nykyaseman saavuttaminen on vaatinut eristäytymistä yksinäiseen viuluharjoitukseen.


Lontoossa syntynyt Siem aloitti viulunsoiton jo 3-vuotiaana. Avaimet uralle ja hyviin opinahjoihin antoi eittämättä se, että norjalainen liikemiesisä oli hyvin rikas.

15-vuotiaana Siem esitti ensimmäisen oman konserttonsa, ja 18-vuotiaana hän soitti Royal Philharmonic Orchestrassa.

Dokumentti Siemistä on maanläheinen ja keskittyy henkilöön. Siem kuvailee itseään nomadiksi, joka on kotonaan vaeltaessaan konserttikaupungista toiseen.

Pianisti Itamar Golanin kanssa kiertävä Siem vaikuttaa silti sympaattiselta. Hän kiittelee an­taumuksella fanejaan. Rankalla työllä on toki veronsa: Siem kertoo, että hänellä on ollut vain yksi tyttöystävä, vuosia sitten.

Dok: Viulistista supermalliksi Teema & Fem -kanavalla perjantaina 9.8.2019 kello 18.30.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt