Maailman suosituin musikaali saapuu valkokankaalle – Cats-elokuvan traileri sai somekansalta murskatuomion: ”Mitä minä juuri katsoin?”

rac

Julkaistu:

Andrew Lloyd Webberin Cats on yksi maailman menestyneimpiä musikaaleja. Musikaalista tehty elokuvaversio saa ensi-iltansa ensi syksynä.
Yhdysvalloissa vietettiin viikonloppuna Comic Con -tapahtumaa, jonka aikana elokuvastudiot julkaisevat tavanomaista enemmän tietoa tulevaisuuden elokuva- ja sarjatarjonnasta.

Perjantaina aamuyöstä Suomen aikaa tapahtumassa julkaistiin traileri tulevasta Cats-elokuvasta. Voit katsoa trailerin yllä olevasta videoikkunasta.

Odotettu elokuva perustuu Andrew Lloyd Webberin saman nimiseen menestysmusikaaliin, joka sai ensi-iltansa 80-luvulla. Cats on yksi maailman suosituimmista musikaaleista ja se on käännetty yli 20 kielelle.Suosikkimusikaalin elokuvaversiosta tehty traileri ei kuitenkaan saanut kansalta yhtä lämmintä vastaanottoa. Sosiaalisessa mediassa elokuva ehdittiin trailerin perusteella lytätä täysin ja elokuvan päärooleissa nähtävät kissat tuomittiin karmiviksi.

– Mitä vittua minä juuri katsoin, kommentoi traileria eräs Twitter-käyttäjä.

– Olen sanaton.. Tämä on karmivaa, eräs valitti Twitterissä.

– Cats-elokuva pelottaa minua, siinä kaikki.

– Tuo on yksi helvetin oudon näköinen kissa.


Musikaalielokuvan on ohjannut yhdysvaltalaisohjaaja Tom Hooper. Elokuvan päärooleissa nähdään muun muassa Oscar-palkittu näyttelijä Jennifer Hudson, laulaja Taylor Swift, koomikko James Corden, laulaja Jason Derulo, näyttelijä Idris Elba sekä legendaarinen Judi Dench.

Näyttelijäkaarti hehkutti elokuvaa sosiaalisessa mediassa trailerin saamasta murskakritiikistä huolimatta. Muun muassa Taylor Swift vihjasi roolin elokuvassa olevan poptähdelle unelmien täyttymys.

Cats sai ensi-iltansa vuonna 1980. Musikaalia on esitetty yli 20 kielellä ja se on nähty myös Suomessa useampaan kertaan. Musikaalin tunnetuimpia kappaleita ovat Jellicle Songs for Jellicle Cats sekä Memory.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt