Odotetun Star Trek: Picardin traileri julki, mukana legendaarisia kasvoja – ”Jotakin hyvin epätavallista tapahtumassa”

Julkaistu:

Televisio
Patrick Stewart palaa kapteeni Jean-Luc Picardin rooliin.
Brittinäyttelijä Patrick Stewart esitteli odotettua Star Trek: Picard -sarjaa faneille San Diegon Comic-Con -tapahtumassa lauantaina.

Stewart, 79, palaa rakastetun kapteenin Jean-Luc Picardin rooliin, jota hän esitti 1987–1994 sarjassa Star Trek – uusi sukupolvi sekä neljässä elokuvassa.

San Diegossa 6 500 ihmistä ihmistä oli pakkautunut katsomaan uuden sarjan traileria. Videolla näkyivät Star Trek – uusi sukupolvi -sarjasta tuttu androidi Data ja Star Trek: Voyager -sarjasta tuttu Seven of Nine, joiden näyttelijät Brent Spiner ja Jeri Ryan saivat valtavat suosionosoitukset saapuessaan Stewartin seuraksi lavalle.

Stewartia oli aiemmin kosiskeltu takaisin Picardin rooliin, mutta hän oli kieltäytynyt toistuvasti. Vasta keskustelut uuden sarjan käsikirjoittajien kanssa muuttivat hänen mielensä.
– Tiesin, että jotakin hyvin epätavallista oli tapahtumassa ja halusin olla osa sitä. Olen erittäin, erittäin onnellinen ollessani täällä, Stewart kommentoi.

Sarjassa palataan Picardin elämään 20 vuotta sen jälkeen, kun hahmo nähtiin edellisen kerran valkokankaalla. Trailerissa näkyy, kuinka eläköitynyt Picard viettää hiljaiseloa perheen viinitilalla.

Picard kuitenkin kohtaa vaarassa olevan uuden naisen ja palaa avaruuteen koottuaan uuden miehistön.

– Mitä hemmettiä sinä teet täällä, Picard? Pelastat galaksin? kysyy Seven of Nine.

Myös Jonathan Del Arco (Hugh), Jonathan Frakes (Riker) ja Marina Sirtis (Troi) palaavat tuttuihin rooleihinsa.


Lähde: Reuters

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt