Hittisarjan näyttelijä kuoli yllättäen vain 47-vuotiaana – oudot oireet huolestuttivat työkaverit liian myöhään

Julkaistu:

Peaky Blinders -sarjasta tuttu Karl Shiels kuoli nukkuessaan.
Irlantilaisnäyttelijä Karl Shiels kuoli sunnuntaina vain 47-vuotiaana, kertoo Daily Mail. Brittimedian mukaan näyttelijä kuoli nukkuessaan.

Shiels on tähdittänyt muun muassa hittisarjaa Peaky Blinders. Sen lisäksi hän on näytellyt esimerkiksi elokuvissa Batman Begins ja Veronica Guerin.

Shielsin agentti Lisa Richards vahvisti kuolinuutisen irlantilaismedialle maanantaina.

– Olemme hyvin järkyttyneitä ja surullisia joutuessamme kertomaan, että asiakkaamme ja ystävämme Karl Shiels on kuollut yllättäen, Richard vahvisti RTÉ:lle, Irlannin julkisen palvelun yleisradiolle.

– Karl oli ainutlaatuisen lahjakas yksilö, samanaikaisesti intensiivinen, sydämestään valoisa, hauska, terävä sekä voimakas näyttelijä, ohjaaja sekä Theatre Upstairsin taiteellinen johtaja. Siellä hän oli suuri tuki ja mentori nuorille kirjoittajille, näyttelijöille ja ohjaajille, hän jatkoi.


Näyttelijän läheiset ystävät ja kollegat ovat paljastaneet, että Shiels oli nukahdellut kuvauksissa ennen kuolemaansa. Outo nukahtelu oli aiheuttanut jo pitkään huolta työtovereiden keskuudessa.

Brittimedian mukaan näyttelijä osallistui kuolinpäivänään irlantilaisen saippuaooppera Fair Cityn kuvauksiin. Kollegat ovat kertoneet, että miehellä oli vaikeuksia pysytellä hereillä sarjan kuvauksissa vain muutamia tunteja ennen kuolemaansa.