Bond-tyttö, tosi-tv-tähti ja Charlie Sheenin ex-vaimo Denise Richards on uusi Kaunarit-tähti – näin kaunotar on muuttunut

Julkaistu:

uusi tv-lehti
IS tapasi Denise Richardsin, joka on Kauniiden ja rohkeiden uusi tähtinäyttelijä. Hänen hahmonsa saapuu Suomessa ruutuun jouluna.
Bond-tyttönä aikoinaan tutuksi tullut Hollywood-näyttelijä Denise Richards yllättää uudella aluevaltauksellaan: hänet nähdään Kauniiden ja rohkeiden uutena vakiokasvona.

Ennen roolia suositussa saippuasarjassa Denisen uran kuuluisimpia näyttelijäntöitä on Bond-tytön rooli elokuvassa Kun maailma ei riitä (1999), jossa hän esitti ydinfyysikko Christmas Jonesia.


Denise on vieraillut useissa tv-sarjoissa, kuten Frendit, Beverly Hills 90210 ja Melrose Place.

Upeaan turkoosin mekkoon pukeutunut Denise, 48, kertoi uutuusroolistaan Ilta-Sanomien Tv-lehdelle Monte Carlon tv-festivaaleilla kesäkuussa. Denise saapui Monacoon suoraan Kauniiden ja rohkeiden kuvauksista Los Angelesista.


Denise näyttelee suositussa saippuasarjassa Shauna Fultonia, Las Vegasista saapuvaa sinkkuäitiä, joka on innoissaan Los Angelesin elämäntavasta.

– Shaunalla on raju menneisyys ja suuri salaisuus taustallaan, Denise kertoo.


Ensimmäiset kohtaukset kuvattiin alkuvuodesta, ja ensiesiintyminen Kauniissa ja rohkeissa nähtiin Yhdysvalloissa keväällä. Suomessa Denise nähdään ruudussa ensi kertaa 23. joulukuuta.

Muotitaloelämään sijoittuva sarja kiehtoo siksikin, että Denise itse rakastaa kauniita vaatteita.

– Kauniit ja rohkeat tarjoaa katsojille tietynlaisen fantasiamaailman kauniine vaatteineen ja upeine taloineen.

Parhaillaan Denise esittelee tv:ssä myös omaa elämäänsä, jota monet katsojat voivat pitää omanlaisenaan fantasiamaailmana. Hän on Ava-kanavalla nähtävän The Real Housewives of Beverly Hills -realitysarjan yhdeksännen kauden uusi kasvo ja yksi päähenkilöistä.

Hän lähti sarjaan mukaan ystävänsä Lisa Rinnan pyynnöstä.

– Sarjaa on todella hauska tehdä, ja tykkään kaikista mukana olevista naisista. Uskomatonta kyllä, sarjan kissatappeluita ei ole käsikirjoitettu, vaikka kuvittelin itse etukäteen niin.


Denise on monessa sopassa keitetyn näyttelijän Charlie Sheenin ex-vaimo. Hän avioitui hiljattain Aaron Phypersin kanssa. Phypers oli aiemmin naimisissa Täydelliset naiset -sarjasta tutun Nicollette Sheridanin kanssa.

Monissa tosi-tv-sarjan kohtauksissa näkyy myös Denisen tuore aviomies.

– Mieheni ei tajunnut lainkaan, mihin hän lähti mukaan, Denise nauraa realitysarjasta puhuessaan.

– Hän ei ole tottunut julkisuuteen eikä oikein tainnut ymmärtää, millainen ohjelma on kyseessä.


Denise kertoo elävänsä nyt onnellista perhe-elämää, mutta aina tilanne ei ole ollut sama. Charlie Sheenin kanssa ollessaan hänen parisuhteensa oli usein ikävissä otsikoissa.

Pari erosi 2006 ja heillä on kaksi lasta, joista he kävivät riitaisaa huoltajuustaistelua. Lopulta Denise sai lasten yksinhuoltajuuden. Nuorimman, kolmannen tyttärensä Denise adoptoi yksin vuonna 2011.

Lue koko artikkeli uudesta Tv-lehdestä! Lehti on myynnissä 17.–23.7. yhdessä Ilta-Sanomien kanssa. Digiversion löydät täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt