MTV: Jättiyllätys! Jasper Pääkkönen teki paluun Salatut elämät -rooliinsa

Julkaistu:

Jasper Pääkkönen kertoi MTV:lle tekevänsä paluun Saku Salinin rooliin.
Näyttelijä Jasper Pääkkösen ura on parhaillaan hurjassa nousukiidossa. Kansainvälistä uraa tahkoava Pääkkönen teki läpimurtonsa viimeistään Blackkklansman-elokuvassa.

Jotkut ovat saattaneet jo unohtaa, kuinka Pääkkönen aloitti uransa suomalaisten ikisuosikkeihin lukeutuvasta Salatut elämät -saippuasarjasta. Pääkkönen näytteli sarjassa Saku Salinia vuosina 1999-2002.

Nyt MTV uutisoi Pääkkösen palaavan rooliinsa Salkkarien spin off -sarja Pihlajasatuun.

Salatut elämät täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Pihlajasadussa kerrotaan vaihtoehtoinen todellisuus sille, mitä Salinien ja Sievisten perheille olisi voinut tapahtua. Pääkkönen nähtiin roolissaan jo tiistai-illan jaksossa.
– Siitä on joku kahdeksantoista vuotta, kun olen täällä viimeksi ollut, eikä juuri mikään ole oikeastaan miksikään muuttunut. Ehkä yllättävän vähän tuntuu miltään, niin kuin positiivisessa mielessä! näyttelijä kertoo MTV:lle.


Pääkkönen osallistui mukaan sarjaan yhden kuvauspäivän verran. Hän painottaa, että hänen saamansa palkkio menee kokonaisena uhanalaisten kalojen ja Suomen vesistöjen suojeluun. Rahoilla Virtavesien hoitoyhdistys ry pääsee kunnostamaan erään Vihdin suunnalla sijaitsevan peratun, entisen koskialueen.

– Se palkkio, jonka tästä saan, menee sataprosenttisesti hyväntekeväisyyteen, eli itselleni en pidä tästä mitään palkkaa, hän kertoo haastattelussa.

– Tavallaan itse ajattelen, että minusta tulisi vähän niin kuin sen pienen kosken kummi, Pääkkönen jatkaa hymyillen.


Salinien elämää seurattiin viisi vuotta, ja tuona aikana näyttelijät joutuivat valtavaan julkisuusrumbaan. Osittain juuri sarjan valtaisan julkisuuden vuoksi moni suosikkinäyttelijä lähti sarjasta 2000-luvun alussa, mutta katsojien iloksi Salinit tulevat nyt hetkeksi takaisin ruutuun.

Julkisuudesta lähes täysin kadonneet Tarja Omenainen ja Jouko Keskinen kertoivat IS:lle ohjelman julkistustilaisuudessa ottavansa haasteen myös mielellään vastaan, eikä kumpaakaan tarvinnut juuri suostutella mukaan. Kummankin elämäntilanne mahdollisti hetkellisen paluun Pihlajakadulle.

– Siitä jatkettiin, mihin 16 vuotta sitten jäätiin, ja tuntui kuin vuosia ei olisi välissä ollutkaan, Tarja naurahtaa.

– Oli kiva päästä työskentelemään entisten näyttelijäkollegoiden kanssa, ja tuotantopuolellakin oli muutama tekijä ihan niiltä sarjan alkuajoilta. Oli kuin kotiin olisi tullut, Jouko jatkaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt