Koiratähti Sykes on kuollut: Midsomerin murhat -sarjan sivuilla julkaistiin sydäntäriipaiseva video – ”Teki kaikkensa makkaran eteen”

Julkaistu:

TV-TÄHTI
Midsomerin murhat -sarjassa vuosina 2011-2016 näytellyt Sykes-koira on kuollut.
Midsomerin murhat -sarjasta tuttu Sykes-koira on kuollut.

Sykes näytteli sarjassa Barnaby-perheen lemmikkiä kaudesta 14 lähtien. Sykes esiintyi sarjan jaksoissa säännöllisesti vuosina 2011–2016.

Sarjan Facebook-sivuilla julkaistiin sydäntäriipaiseva video 19. kesäkuuta:
– En ollut koskaan nähnyt kenenkään olevan niin hyvä koe-esiintymisessä, muistelee sarjan näyttelijä Neil Dudgeon videolla.

Sarjassa rikosylikomisario Tom Barnabyä näyttelevä Dudgeon ehti työskennellä koiratähden rinnalla muutamia vuosia. Sykes jäi eläkkeelle näyttelemisestä vuonna 2016, kertoi RadioTimes.

– Tulen ikävöimään työskentelyä Sykesin kanssa monesta syystä. Hän on täydellinen ammattilainen ja teki kaikkensa makkaran eteen, niin kuin monet muutkin näyttelijät, kommentoi Dudgeon RadioTimesille.


Sarjan tuotannonjohtaja Jo Wright kertoi RadioTimesille, että koiran kouluttaja Gill Raddings oli pyytänyt Sykesin jäämistä eläkkeelle.

25 vuotta elokuvia varten koiria kouluttanut Raddings tarjosi Wrightille kuitenkin uuden terrierin, Paddy-koiran. Paddy esiintyi ensimmäistä kertaa sarjassa joulukuussa 2016.


Sykesin ura alkoi erään englantilaispanimon mainoksesta vuonna 2010, kertoo The Oxford Times.

Sykes näytteli muun muassa Sherlock Holmesissa ja Johnny Deppin tähdittämässä Sweeney Todd -elokuvassa.Radding kertoi The Oxford Timesille, että löysi Sykesin kaduilta ja koulutti hänet täysiveriseksi näyttelijäksi.

– Sykes rakastaa huomiota. Hän on yhtä onnellinen sekä näytellessään, että juostessaan peltojen läpi. Hän on vain iloinen koira, jonka kanssa on ihana olla, kuvaili Radding Daily Mailille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt