Tuoreet kuvat järkyttävät: julkisuudesta kadonnut Frendit-tähti näyttäytyi ensimmäisen kerran vuosiin – oudot seikat ulkonäössä herättivät huolen

Julkaistu:

Matthew Perry kuvattiin ensimmäisen kerran kahteen vuoteen.
Näyttelijä Matthew Perryllä ei mene kovin hyvin, jos uusimpia tietoja on uskominen.

Monet muistavat Perryn, 49 vuotta, rakastettavasta Chandler Bingin roolihahmosta suositussa Frendit-sarjassa. Perry esitti Chandleria Frendeissä vuosina 1994–2004.


Frendit nautti aikoinaan valtaisaa suosiota ympäri maapalloa. Comicbook-sivuston mukaan jokainen sarjan päätähdistä tienaa sarjasta edelleen 17 miljoonaa euroa vuosittain. Valtava omaisuus ja suosio eivät kuitenkaan ole tuoneet Perrylle onnea elämään. Hän on kärsinyt jo vuosia piinaavista terveyshuolista ja mielenterveysongelmista, kuten masennuksesta ja erilaisista addiktioista.
Perry nähtiin edelliskerran julkisuudessa vuonna 2017. Torstaina hänet kuvattiin kävelemässä New Yorkin kaduilla – ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen. Miehen vaatteet olivat likaiset ja homssuiset sekä hänen kätensä silmiin nähden turvonneet. Kynnet olivat pitkät ja niiden aluset likaiset.

Myös miehen oikeassa poskessa oli omituinen jälki.


Brittimedioiden mukaan turvonneet kädet saattaisivat viitata lääkeaineiden väärinkäyttöön. Miehen olemus on herättänyt laajasti huolta niin mediassa kuin fanien keskuudessa. Pelätään, että miehen elämänhallinta on luisunut jälleen yhä heikompaan suuntaan.


Perry on kärsinyt alkoholi- ja lääkeriippuvuudesta. Hän meni vieroitukseen ensimmäisen kerran jo vuonna 1997. Perry on käyttänyt takavuosina solkenaan reseptilääkkeitä, amfetamiinia ja alkoholia. Hän ei ole näytellyt suuremmissa Hollywood-elokuvissa tai sarjoissa kymmeneen vuoteen.


Mies kertoi alkuvuodesta Twitterissä, että oli lentänyt pihalle terapiasta. Seuraavana päivänä näyttelijä kiirehti lisäämään, että ei tarkoittanut lopettaneensa terapiaa, vaan kyse oli vain yhdestä käyntikerrasta.

Viime vuonna Perry vietti kolme kuukautta vankina sairaalan sängyssä. Hänelle tehtiin loppukesästä vaativa leikkaus. Syynä oli ruoansulatuskanavan perforaatio eli reikä suolen seinämässä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt