Selviytyjien kuvaukset yllättivät Arttu Lindemanin rankkuudellaan – räppäri joutui fyysisesti koville: ”Siinä oli melkoiset tuskat”

Julkaistu:

Selviytyjät Suomi
Räppäri ja tubettaja Arttu Lindeman on yksi 16 kilpailijasta, jotka mittelevät syksyllä Selviytyjät Suomi -voittajan tittelistä.
Syksyllä tv-ruutuihin pärähtää taas tuutin täydeltä kieroilua ja selviytymistaitoja, kun kahdeksan tavista ja kahdeksan julkkista kisailee Selviytyjät Suomi -ohjelman voitosta ja 30 000 euron voittopotista.

Yksi ohjelmassa nähtävistä julkkiksista on tubettaja ja räppäri Arttu Lindeman, 22.

Kuvaukset olivat touko-kesäkuun vaihteessa ja Lindeman on ehtinyt jo hieman palautua reissusta.

– Se ei ollut kyllä yhtään sellaista, mitä olin odottanut. Koko kokemus yllätti rankkuudellaan, hän paljastaa.

Lindeman on aina kertonut olevansa todella herkkä, mutta alkeellisissa olosuhteissa pinnalle noussut herkkyys yllätti jopa räppärin itsensä.

– Siellä meni sellaisiin johonkin syvällä sisällään oleviin koloihin, mihin ei juurikaan muualla pääse. Sitä on yleensä niin muurautunut umpeen, mutta siellä rantavedessä ne tunteet alkoivat avautua ja oli aikaa funtsia sitä sun tätä, hän kertoo.


Trooppiset ja alkeelliset olosuhteet aiheuttivat Lindemanille myös fyysisiä ongelmia.

– Mulla oli vähän haastetta, kun mulla on atooppinen iho. Kuvauksissa oli tosi trooppinen ilmasto ja sitten mulle tuli tietysti aurinkoihottumaa, ja sitä sai huuhtoa vain sillä suolaisella merivedellä, kun ei ollut makean veden suihkuja tai muita, hän kertoo.

– Siinä oli kyllä melkoiset tuskat. Mutta muuten meni tosi hyvin, hän jatkaa.

Lindeman kertoo, että hän sai ohjelman kuvauksien aikana myös uusia ystäviä.

– Minusta tuli Tommi Läntisen ja Alma Hätösen kanssa hyviä ystäviä.


Lindemanin lisäksi ohjelmassa ovat mukana ex-missi ja somevaikuttaja Sara Sieppi, muusikko Tommi Läntinen, TikTak-yhtyeen solisti Petra Gargano, Sohvaperunoista tuttu Juhani Koskinen, radiojuontaja Alma Hätönen, ex-pikajuoksija Markus Pöyhönen sekä ex-keihäänheittäjä Taina Ojaniemi.

Lisäksi viidakkoon matkasivat myös Janne Karjala, Viivi Vaattovaara, Kai Fagerlund, Inga Chaudhary, Kimmo Nupponen, Anu Toikka, Kasperi Kauppinen sekä Nora Kuitunen.

Kilpailun juontaa edelliskausilta tuttuun tapaan Juuso Mäkilähde.

Selviytyjät Suomi nähdään Nelosella ensi syksynä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt