Avioparia näytelleet tähdet palaavat Salkareiden Pihlajasatu-sarjaan: ”Jukka asuu edelleen Hannan sydämessä...”

Julkaistu:

Uusi Tv-lehti
Salatut elämät -sarjan ex-tähdet Tarja Omenainen ja Jouko Keskinen palaavat 16 vuoden tauon jälkeen Pihlajakadulle. IS Tv-lehdelle he kertoivat paluustaan tuttuihin rooleihin ja raottivat hitusen hahmojen tarinaa. Varo juonipaljastuksia!
Muistattehan vielä Salalatut elämät -sarjan Salinien perheen: Jukan (Jouko Keskinen), Hannan (Tarja Omenainen), Siljan (Jonna Keskinen), Sakun (Jasper Pääkkönen) ja Aleksin (Tuomas Kytömäki)?


Salinien elämää seurattiin viisi vuotta, ja tuona aikana näyttelijät joutuivat valtavaan julkisuusrumbaan. Osittain juuri sarjan valtaisan julkisuuden vuoksi moni suosikkinäyttelijä lähti sarjasta 2000-luvun alussa, mutta katsojien iloksi Salinit tulevat nyt hetkeksi takaisin ruutuun.

Salatut elämät -sarjan jäädessä kesätauolle sarjan paikalla esitetään toinen kausi sarjasta Pihlajasatu (arkisin ma 24.6. alkaen, MTV3 klo 19.30).Tarinassa kerrotaan vaihtoehtoinen todellisuus sille, mitä Salineille sekä sarjan toiselle alkuperäisperheelle, Sievisille, olisi voinut tapahtua.

Julkisuudesta lähes täysin kadonneet Tarja Omenainen ja Jouko Keskinen ottivat haasteen mielellään vastaan, eikä kumpaakaan tarvinnut juuri suostutella mukaan. Kummankin elämäntilanne mahdollisti hetkellisen paluun Pihlajakadulle.

– Siitä jatkettiin, mihin 16 vuotta sitten jäätiin, ja tuntui kuin vuosia ei olisi välissä ollutkaan, Tarja naurahtaa.

– Oli kiva päästä työskentelemään entisten näyttelijäkollegoiden kanssa, ja tuotantopuolellakin oli muutama tekijä ihan niiltä sarjan alku­ajoilta. Oli kuin kotiin olisi tullut, Jouko jatkaa.

Jukka Salinin tarina perustui sarjan alkaessa nimenomaan perhe-elämän ympärille. Salinin perheeseen kuului alussa tuore vaimo Hanna, ex-vaimo Maarit (Jaana Saarinen), tytär Silja, jota näytteli Joukon oma tyttö Jonna, sekä pojat Saku ja Aleksi.


Myöhemmin Hanna ja Aleksi ihastuivat toisiinsa ja saivat yhteisen lapsen. Soppa oli valmis Salkkareille uskolliseen tapaan.

Myös uudessa Pihlajasatu-tarinassa soppaa hämmennetään ihan urakalla.

– Hannan tunteet ovat jälleen moninaiset... Rajuja käänteitä on luvassa, Tarja paljastaa.


Pihlajasatu-tarinassa Hanna on yhdessä Jukan pojan Aleksin kanssa, ja pariskunta suunnittelee häitä. Hanna alkaa kuitenkin haikailla uudelleen Jukan perään.

– Jukka asuu edelleen Hannan sydämessä ja liittyy tarinaan vahvasti. Mitä kaikkea se sitten tuottaa, niin sanotaan sen verran, että helppoa se ei ole, Tarja nauraa.

Lue koko artikkeli ja löydä juhannuksen parhaat ohjelmatärpit uudesta Tv-lehdestä! Lehti on myynnissä 19.–25.6. yhdessä Ilta-Sanomien kanssa. Digiversion löydät täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt