Muistatko Lemmenlaiva-sarjan? Meininki sarjan kulisseissa jopa hurjempaa kuin hittiohjelmassa itsessään: ”Hän halusi sänkyyn ja myös kertoi sen”

Julkaistu:

Love Boat
Ted Langen mukaan laivalla hämmennettiin monenlaista suhdesoppaa.
Kulttisarja Lemmenlaiva oli myös oikeasti laiva täynnä seksiä ja suhteita, sarjassa näytellyt Ted Lange, 71, paljastaa.

Langen mukaan Hollywood-legenda Shelley Winters – joka nähtiin sarjassa vuonna 1982 – oli useiden romanttisten draamojen keskiössä.

Lange kutsuu kaksinkertaista Oscar-voittajaa jopa ”kiimaiseksi kaniksi”. Winters näytteli sarjassa Teresa Rossellia neljän jakson verran.

Lange kertoo katselleensa aivan vierestä, kuinka lukuisat sarjassa vierailleet tähdet nautiskelivat satunnaisista romansseista kuvausten tauoilla.

Baarimikko Isaac Washingtonia näytellyt Lange painottaa, että sarjan vakiokaarti vältteli kanssanäyttelijään ihastumista, sillä he halusivat säilyttää työrauhan, jonka uskoivat kärsivän satunnaisista suhteista.


– Kyllä, siellä oli useita romansseja. Mutta niitä harrastivat vain vierailevat näyttelijät. Me emme moiseen ryhtyneet, sillä olimme olleet mukana bisneksessä niin kauan, että tiesimme suhteiden haittaavan työntekoa. Välillämme oli kuitenkin sisarellista rakkautta.

– Vierailijoille koko kuvauskeikka oli kuin romanttinen loma. Suhteet kuuluivat siihen kuvioon. Kuten vaikkapa Winters. Hän halusi sänkyyn ja hän myös kertoi sen meille muille.

– Joskus satunnainen seksi johti myös oikeaan rakkauteen. Tai ainakin jotkut luulivat sitä rakkaudeksi. Sitten laiva saapui satamaan ja kaikki olivat, että mitä, mitä? Toki laivalla juhlittiin myös todellisen rakkauden juhlia. Poikaystävä kosi useasti sarjassa nähtyä Karen Valentinea laivan kannella ja sarjan ohjaaja Roger Duchowny asteli avioliiton satamaan risteilyllä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt