Sacha Baron Cohen saa ihmiset suostumaan mitä kummallisimpiin tempauksiin – paljastaa nyt, miten huijasi entistä varapresidenttiä

Julkaistu:

Who is America
Näyttelijä kertoi parhaat kikkansa.
Sacha Baron Cohen huijasi poliitikkoja ja tavallisia ihmisiä tv-sarjassa Who Is America?

Tämän sai kokea myös edustajainhuoneen jäsen, georgialainen republikaani Jason Spencer.

Spencerille uskoteltiin, että Cohenin näyttelemä hahmo on oikeasti israelilainen terrorisminvastaisen yksikön erikoismies. Cohenin hahmon oli tarkoitus näyttää lainsäätäjälle, että toimimalla tietyllä tavalla hän voi suojautua terrorismilta.

Cohen sai Spencerin kurkkimaan selfietikun päähän asennetulla kännykkäkameralla burkhan alle ja riisumaan housunsa, koska paljas takapuoli pelottaa Isisin terroristeja.

Kuinka Cohen onnistuu tempuissaan kerta toisensa jälkeen, vaikka on todella tunnettu?

Näyttelijä kertoo, että yksi onnistumisen salaisuus on hahmojen testaaminen etukäteen.

– Kerran laitoin päähäni massiivisen peruukin ja kävelin asekauppaan. Tiskin takana ollut kaveri totesi heti, että minähän tunnen sinut. Tunnistaminen tapahtuu usein sekunneissa. Ihmisen aivoissa on jokin lokero, joka tunnistaa kasvot, Cohen arvelee.
Cohen tajusi nopeasti, että hän tarvitsi järeämpiä aseita ja otti yhteyttä ammattimaskeeraajaan.

– Menin sellaisen briljantin kaverin kuin Tony Gardnerin luokse. Kysyin pystyykö hän tekemään proteesin, joka on tarpeeksi hyvä, että sellaiseen voisi törmätä ihan elävässä elämässä?

Gardner pystyi.

– Proteesin asennusta varten minun piti herätä kello kolmelta aamulla ja sen asentaminen kesti kuusi tuntia. Siinä itse asiassa asennettiin minulle aivan uusi pää. Siinä on kerroksia kerrosten perään.


Who Is Americassa on kohtaus, jossa Cohen pyytää entistä varapresidenttiä ja puolustusministeriä Dick Cheneyä signeeraamaan omatekoiset vesikidutusvälineet. Ja Cheney signeeraa.

– Kuinka pystyin vakuuttamaan hänelle, että olen aito? No, kyseessä on prosessi, jossa opettelen hahmon tarinan ulkoa. Siinä ei saa olla yhtään aukkoa. Itse asiassa Cheney oli vähän epäilevä minun suhteeni. Hän pyysi minua kertomaan sotilasurastani. Hän on fiksu kaveri ja tietää armeijajutut. Onneksi olin jutellut kaverin kanssa, joka on ollut Israelin erikoisjoukoissa. Opettelin ulkoa koko hänen sotilashistoriansa, tutustuin hänen aseisiin, kuulin kaikki operaatiot. Kerroin samat tarinat Chaneylle ja hän jopa tiesi muutaman operaation, joista puhuin, Cohen kertoo haastattelutilanteesta.

– En halua loukata ketään, mutta haluan nähdä ihmisten oikeat ajatukset. Joskus provosoin saadakseni heidät paljastamaan tämän uuden poliittisen kulttuurin, joka on omaksuttu kaikkialla. Elämme keskellä sivilisaation suurinta vallankumousta. Tämä on internetin aikaa. Se on suurempi kuin teollinen vallankumous. Se on muuttanut tapaamme ajatella. Kukaan ei enää tiedä faktoja. Se mahdollistaa valheiden levittämisen saaden ne kuulostamaan aivan oikeutetulta puheelta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt