Uudet Vain elämää -tähdet suuntasivat Satulinnaan – artistit hehkuttavat kuvauksia somessa: ”Tää lähtis nyt kesäleirille!”

Julkaistu:

Vain elämää
Satulinnaan viikoksi matkustavat artistit päivittelivät someen tunnelmiaan tien päältä.
Huippusuosittu Vain elämää -sarja saa jatkoa ensi syksynä. Ohjelman 10. tuotantokausi on All Stars -kausi, kun ruutuun palaavat jo sarjassa kertaalleen nähdyt artistit.

Uudella Vain elämää -kaudella mukana on kahdeksan musiikkitaivaan kirkkainta tähteä: Antti Tuisku, Elastinen, Erin, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Vesala, JVG:stä tuttu VilleGalle, ja Sunrise Avenue -yhtyeestä tuttu Samu Haber.

Uusi tuotantokausi kuvataan tutussa Hirvensalmen Satulinnassa, johon tähdet ovat matkustaneet eilen tiistaina. Moni artisti päivitti seuraajilleen matkatunnelmiaan Instagramiin ennen viikon leirille siirtymistä.– Jee! Matkalla Hirvensalmelle Vain elämää -kuvauksiin. Kuka eka perillä!! Erin kirjoitti kuvaansa, jossa hän istuu autossa kohti Satulinnaa.

Eniten Erin odottaa Satulinnassa hienoja esityksiä.

– Olen ihan varma, että siellä tulee tosi hyvä fiilis ja rento tunnelma. Noi on sellaisia rentoja tyyppejä. Mun mielestä kaikki suhtautuu tähän niin, että mennään, pidetään kivaa ja ollaan vaan.– Hola Hola Coca Cola! Tää lähtis nyt kesäleirille, Antti Tuisku päivitti.

Antista on erityisen hauskaa, että tulevalla Vain elämää -kaudella on mukana kaksi rap-artistia:

– Musta on niin siistiä, että meillä on tuolla räppimaailmasta kaksi mahtavaa jäbää. Miten se heidän tekemisensä poikkeaa toinen toisestaan? Millaisen version Elastinen tekee mun biisistä ja minkälaisen VilleGalle?– Matkalla Satulinnaan ihanan @annianastasian kanssa. Tulee niin siistii, vaikee kestää, Maija Vilkkumaa päivitti matkatunnelmiaan.

Vilkkumaa kokee, että hän on edelliseen kauteen verrattuna eri tilanteessa.

– Nyt mulla on olo, että on ihan uudella tavalla annettavaa kuin aikaisemmin.– Tervehdys rakkaat ystävät. Mä lähden nyt kohti Hirvensalmea Vain Elämää leirille, Lauri Tähkä kirjoitti.

Tähkä on kertonut, että edellinen vierailu Satulinnassa muutti hänen uransa suuntaa paljon.

– Lähti ihan uusi liito päälle. On erittäin mukava tulla takaisin Satulinnaan muistelemaan niitä asioita, on siitä jo aikaa sen verran. Nyt voi ottaa vähän ehkä iisimmin. Oli kovempi paine silloin.

Lauri Tähkä oli mukana Vain elämää -ohjelman viidennellä kaudella.– Terveisiä Satulinnasta! Otetaan uusiksi sekoitetulla pakalla, Vesala päivitti saavuttuaan Hirvensalmelle.

Vesala oli mukana Vain elämää -ohjelman kolmannella kaudella. Silloin hän yllättyi siitä, kuinka raskas leiri todella oli.

– En tekisi mitään toisin, mutta nyt pitää yrittää... Pitää ehkä nukkua enemmän.

Vain elämään ensimmäinen tuotantokausi nähtiin syksyllä 2012 ja sen jälkeen sarjassa on nähty pitkä liuta suomalaistähtiä. Edellisellä, 9. tuotantokaudella Hirvensalmella nähtiin Tuure Kilpeläinen, Pepe Willberg, Anne Mattila, Evelina, Ellinoora, Pyhimys ja Lauri Ylönen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt