Bachelor-Toffen ja Marian suhde päättyi muutaman kuukauden seurustelun jälkeen – erimielisyyttä eroon johtaneista syistä

rac

Julkaistu:

Poikamies
Toffen ja Marian suhde ei valitettavasti kestänyt muutamaa kuukautta kauemmin.
Kaksikko kertoo näkemyksensä eroon johtaneista syistä finaalijakson jälkeisessä, tuoreeltaan kuvatussa Tilinteko-ohjelmassa.

Marian mielestä ero johtui Toffen sulkeutuneisuudesta:

– Me alettiin pikku hiljaa ymmärtää, että ollaan erilaisia suhteessa. Olen entisissä suhteissa tottunut saamaan tunnepuolella enemmän kuin mitä Christoffer pystyi antamaan, nainen selittää.

– Toi mitä me juteltiin lentokonetreffeillä, että hän ei pysty avautumaan tarpeeksi, niin se oli yksi niistä syistä ja ehkä isoin, Maria sanoo.

Kyseisillä treffeillä Toffe avautui Marialle siitä, että hänen on vaikeaa olla suhteessa täysin auki.

Marian mukaan eropäätös oli yhteinen, eikä toiveita yhteen paluusta ole. Siitä huolimatta nainen on välirikosta harmissaan:

– Sitä halusi, että se toimii. Ja me oikeasti yritettiin! Ja koska tarina alkoi niin hienosti, niin halusi entistä enemmän, että se voisi toimia, Maria kertoo.

Tilinteko-ohjelman juontaja Sami Kuronen haluaa tietää, oliko Maria koskaan todella kiinnostunut Toffesta:

– Sä olit semmoinen jääkuningatar, todella viileä tyyppi. Katsojatkaan eivät välttämättä saaneet sieltä sun tunteita kaivettua esiin, Kuronen nauraa.

Huvittunut Maria vakuuttaa olleensa aidosti kiinnostunut Christofferista:

– Mä en ehkä halunnut näyttää sitä, ehkä mulla oli jonkinlainen suojamuuri. En ehkä halunnut, että se satuttaa, jos tippuisikin, nainen selittää käytöstään ohjelmassa.

Toffen haastattelu nähdään ohjelmassa myöhemmin. Hänen mukaansa eroon johtivat kaksikon välinen valtataistelu ja erimielisyydet:

– Siinä oli ehkä vähän erimielisyyksiä. Ollaan aika erilaisia monella tavalla, mutta samanlaisia siinä, että oli valtataistelua. Että molemmat on aika vahvoja ihmisiä, mies sanoo.

Miehen mukaan erimielisyydet koskivat sitä, miten parisuhteessa ollaan.

– Mäkin pystyn olemaan viileä, mutta Mariakin pystyy olemaan viileä, Toffe sanoo painokkaasti.

Miestä harmittaa kovasti, ettei hänelle jäänyt Bachelor Suomesta käteen parisuhdetta:

– Kyllä se oli aika iso pettymys, Toffe sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt