Napakymppi-matka oli Nikolle, 25, ja Jasminelle, 21, mykistävä kokemus: häkeltyivät kahdesta asiasta täysin – ”Katsokaa ja ihmetelkää” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Napakymppi-matka oli Nikolle, 25, ja Jasminelle, 21, mykistävä kokemus: häkeltyivät kahdesta asiasta täysin – ”Katsokaa ja ihmetelkää”

Julkaistu: 23.5.2019 20:58

Niko ja Jasmine nappasivat Napakympistä matkan Itävaltaan. Parin mukaan reissu oli todellinen napakymppi.

Torstain Napakymppi-jaksossa herra X:n penkille istahti 25-vuotias Niko Jyväskylästä. Hän kertoi työskentelevänsä lastenhoitajana päiväkodissa ja harrastavansa säännöllisen epäsäännöllistä liikuntaa, etenkin luistelua.

Niko kertoi pitävänsä naisissa erityisesti naapurintyttömäisestä ulkonäöstä. Häntä viehättävät myös naiset, jotka ovat aidosti oma itsensä.

Niko paljasti juontaja Janne Katajalle myös, ettei hän juo alkoholia ja on ollut kaksi vuotta absolutisti. Miehen mukaan alkoholi ei sopinut hänelle lainkaan.

Nikon hurmasi lopulta neiti C eli 21-vuotias Jasmine. Tamperelainen nuori nainen opiskelee rakennusinsinööriksi ja harrastaa musiikkia ja liikuntaa. Hänellä on myös koira. Jasmine kertoi olevansa avoinmielinen ihminen ja pitävänsä kaikesta muusta paitsi kissaihmisistä.

Niko ja Jasmine nappasivat Napakympistä matkan Tiroliin, Itävaltaan.

Niko ja Jasmine nappasivat Napakympistä matkan Tiroliin, Itävaltaan.

Tuore Napakymppi-pari nappasi voittomatkan Itävallan Tirolissa sijaitsevaan Innsbruckiin. He lähtivät matkaan Frankfurtin kautta. Lento Eurooppaan oli etenkin Nikolle jännittävä kokemus, sillä hän ei ollut ollut lentokoneessa koskaan aiemmin.

– Mä en oo ennen ollut lentokoneessa, niin mun suurin jännitys laukesi kun lennettiin Helsingistä Frankfurtiin, että nyt pystyy olemaan aika rennoin mielin. Katotaan, mitä tulee, Niko kertoi välilaskulla Saksassa.

Jasminen mukaan reissaaminen tuntemattoman kanssa ei jännittänyt ja matka oli alkanut sulassa sovussa.

– Ei oo tullut mitään suurempia sotia ainakaan. Toivottavasti ei tuu jatkossakaan, kaksikko totesi.

Innsbruckin häikäisevät vuoristomaisemat, maistuva ruoka ja leppoisa tunnelma tekivät Nikoon ja Jasmineen suuren vaikutuksen. Kaksikko suorastaan mykistyi, kun he pääsivät ihailemaan talvisia Alppeja pilvien yläpuolelta.

– Täällä ollaan pilvien yläpuolella Alpeilla! Mielettömät näkymät.

– Katsokaa ja ihmetelkää! Ihan huikeen näköistä on, he hehkuttivat vuoristossa.

– Tosi hyvin on viihdytty. Kaupunki on kaunis, mutta täällä on kyllä jotain aika maagista, Niko hämmästeli maisemaa.

– Siisteimpiä paikkoja, missä mä oon käyny koskaan, mies jatkoi.

Pari tuli hyvin toimeen, mutta kipinöitä ei kuitenkaan lopulta ollut.

Pari tuli hyvin toimeen, mutta kipinöitä ei kuitenkaan lopulta ollut.

Myös Innsbruckin liikenne sai Napakymppi-parin häkeltymään. Jasmine huokaisi helpotuksesta, ettei hän itse joutunut ajamaan.

– Tälleen suomalaisena kaikilla kuskeilla oli töötti aika herkässä, ajolinjat oli vähän mielenkiintoisia ja se miten parkkeerattiin, Niko kertoi.

Matka päättyi haikein fiiliksin, sillä molemmat tykästyivät Itävallan vuoristomaisemiin ja suunnittelivat jo palaavansa uudelleen sinne.

– Takasin haluan tulla ehdottomasti, Jasmine kehaisi.

Ihanasta matkasta huolimatta rakkaus ei roihahtanut Nikon ja Jasminen välillä. Sen sijaan he uskoivat pysyvänsä kavereina.

– Hyvin tultiin toimeen ja kyllä varmaan jatkossa kaverimielessä pidetään yhteyttä, Jasmine arveli.

Tuoreimmat osastosta