Santeri, 22, ei halunnut lähteä Napakymppi-matkalle neiti X:n kanssa – pysyy vaitonaisena päätöksensä syistä: ”En halua lähteä avaamaan...”

rac

Julkaistu:

napakymppi
Napakymppi-parin matka ei sujunut odotusten mukaan, sillä neiti X joutui lähtemään matkalle ilman herra A:ta.
Napakympissä tavattiin torstaina neiti X, eli helsinkiläinen Sanni, 24, joka etsi suositusta deittiohjelmasta rakkautta. Lähihoitajana työskentelevä Sanni päätyi valitsemaan ohjelmassa herra A:n, eli 22-vuotiaan helsinkiläisen Santerin.

He saivat ohjelmassa matkan Naantalin kylpylään, jossa Sanni ja Santeri pääsisivät tutustumaan toisiinsa paremmin. Santerin osalta matka kuitenkin tyssäsi heti alkuunsa, sillä myyjänä työskentelevä nuori mies ilmoitti, ettei pääsekään reissuun.

– Neiti X:n ja mun reissu ei ollut mahdollinen mun henkilökohtaisista syistä. Neiti X:lle terveisiä ja pahoittelut, etten matkalle päässyt, Santeri toteaa Napakymppi-parin matkavideolla.

Sanni suuntasi polskimaan Naantalin kylpylään ilman Napakymppi-pariaan. Aivan yksin Sannin ei kuitenkaan tarvinnut lähteä kylpylälomalle, vaan hän nappasi matkaansa hyvän ystävänsä.

– Meillä oli tosi kiva viikonloppu. Rentouduttiin kylpylässä ja käytiin syömässä. Sit me käytiin vähän kattoon Turun yöelämää. Kumpikaan ei ollut ikinä käynyt Turussa, niin oli tosi kiva käydä siellä, Sanni kertoo matkavideolla tunnelmistaan.

– Oli ihan kaikin puolin täydellinen viikonloppu, vaikkei sitten tämä pari pari päässytkään mukaan.


Santeri kertoo Ilta-Sanomille Napakymppi-matkan osuneen erittäin huonoon saumaan.

– Minulla oli siinä henkilökohtaisia syitä, minkä takia en voinut lähteä matkalle. Keskustelin siitä tuotannon kanssa. En halua oikeastaan lähteä avaamaan, mitä nämä henkilökohtaiset syyt ovat, Santeri sanoo IS:lle.


Hän sanoo viestitelleensä Sannin kanssa ennen reissua, mutta yhteydenpito on sittemmin loppunut.

Vaikuttiko Sanni sellaiselta nuorelta naiselta, jonka kanssa hänellä olisi voinut synkata reissussa?

– Ehkä näiden henkilökohtaisten syiden takia ei ollut sellainen ajankohta, että olisi ollut aikaa kiinnostua syvemmin. Tietysti uudet tuttavuudet on aina kivoja, mutta vähän huonoon paikkaan tuli tuo reissuhomma, hän toteaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt