Kolme eri naista Temptation Islandilta löytänyt Juho kohtasi ex-puolisonsa tv:ssä – iloitsi muuttaneensa jo yhteen sinkku-Venlan kanssa

rac

Julkaistu:

Juho ja Jöbis kohtasivat toisensa Temptation Island Extrassa puolen vuoden jälkeen.
Temptation Islandilla nähtiin varsin keskiviikkona varsin jäätävä iltanuotio, kun Juhon ja Jöbiksen suhde päättyi. Puoli vuotta myöhemmin parin pohtii TIS Extrassa suhdettaan ja eroon johtaneita seikkoja. Ääneen pääsevät myös heidän kanssaan unelmatreffeillä olleet sinkut sekä Sami Kuronen ja Harri Moisio.
– Oli surullista nähtävää, kuinka lyöty mies, joka tietää, että hän on itse tämän kaiken aiheuttanut, jää siihen pölkylle itkemään. Kädet valahtavat siihen kasvoille ja hän huomaa, että peli on menetetty, Harri Moisio analysoi Extrassa.

Ensin Extrassa pölkylle istahtivat sinkut Santeri ja Fanni, joiden kanssa Jöbis ja Juho olivat resortilla. Kaksikko kertoi muun muassa, millaista palautetta he ovat saaneet ohjelmassa.


Fanni päätyi useaan otteeseen heiluttamaan peittoa Juhon kanssa. Nainen ei vaikuttanut lopulta olevan kamalan kiinnostunut Juhosta.

– Joitain viestejä läheteltiin, mutta en ollut kauhean aktiivinen vastaamaan, niin ei sitten nähtykään, Fanni kertoo.

Juho harrasti seksiä resortilla myös toisen sinkkunaisen, Sallan kanssa. Fanni sai tietää tapahtumista vasta kuvausten päätyttyä.

– En koe, että se olisi vaikuttanut meidän väleihin, Fanni pohtii.


Sinkkujen poistuttua vuoron saivat iltanuotiolla eronneet Juho ja Jöbis. Ex-pari istahti sohvalle hieman kiusaantuneena.

– Kyllä siinä meni aikansa, että pääsi sen ylitse. Juteltiin vähän enemmän asioita Jobiksen kanssa sen iltanuotion jälkeen ja näin. Nyt alkaa taas mennä ihan kivasti, Juho pohtii.

Parin päätös erosta oli pysyvä. He vakuuttelevat kuitenkin olevansa keskenään väleissä.

– Ihan hyvät välit. Ei kanneta kaunaa toisillemme, Juho maalailee.

– Ei me olla kyllä hirveästi tekemisissä. Jos nähdään niin moikataan, Jöbis tuumaa.

Jöbis kertoo myös, ettei ole muutaman ensimmäisen jakson jälkeen halunnut katsoa ohjelmaa ollenkaan.

– Mulla on sellainen fani, joka on kertonut mulle sitten niitä tapahtumia, hän selostaa.


Juho taas on katsonut jokaisen jakson.

– Kaikkia kohtia en ole kyllä edes pystynyt katsomaan, on ollut niin hirvittävää touhua. Sitä on ollut pakko kääntää päätä pois, hän tunnustaa.

– On se myös pistänyt miettimään omia touhuja siellä.

Mies kertoo häpeävänsä ex-kumppaninsa pettämisen lisäksi muun muassa äkkipikaisuuttaan ja aggressiivisuuttaan.

– En tiedä onko sille hirveästi mitään selitystä. Se tulee varmaan luonteesta. Olen sen verran äkkipikainen. Ja kun en ole puhunut omista tunteistani siellä niin se on sitten sillä lailla purkautunut, Juho selittelee.

Kaikesta hölmöilystään huolimatta Juho löysi formaatista itselleen uuden naisen.

– Lähdin jatkamaan uudenvuodenpirskeitä Tampereen keskustaan ja Venla tuli siihen mukaan. Se kidnappasi mut hotellilleen yöksi, mutta mitään ei silloin tapahtunut, mies kertoo.

– Nyt tämä on kehkeytynyt niin, että Venla on kaiket viikot mun luona. Ollaan siinä yhdessä. Vapun aikoihin muutettiin yhteen, Juho jatkaa.

Juho ei ollut Venlan kanssa Temptation Islandilla mitenkään läheisissä tunnelmissa, eikä käynyt tämän kanssa kertaakaan edes treffeillä. Hän kertoo keskiviikkojen olevan parin yhteisessä kodissa melko nihkeä päivä.

– Keskiviikot ovat Venlalle sellaisia kiukuttelupäiviä. Hän on sanonut, että ei hänelle sieltä jäänyt musta mitenkään hyvä kuva. Mutta olen kyllä tosi onnellinen omasta tilanteesta nyt, Juho selittää.

– Miten sä oot ajatellut sitä, että matkan aikana oli Fanni ja Salla ja nyt vielä Venla, Sami Kuronen tenttaa mieheltä vielä.


Juhoa kysymys naurattaa.

– Olihan se helvetinmoinen reissu, hän hekottaa.

– Kun tähän lisätään vielä Jöbis, niin onhan tämä jonkinlainen Temptation Islandin maailmanennätys. Neljä eri naista, Harri moisio nauraa.

– Se voi olla jonkinlainen ennätys, mutta ei siitä voi ylpeä olla, Juho vastasi.

Temptation Island Suomen kuudes kausi nähdään ensi syksynä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt