Napakymppi-pari painui heti kuvausstudiolta ”samoille jatkoille” – kuvat paljastavat, miten ohjelman ensimmäisen naisparin Espanjan-reissu sujui

rac

Julkaistu:

napakymppi
Napakymppi-kaksikko tuli mainiosti toimeen toistensa kanssa.
Napakympissä tavattiin tällä viikolla ensimmäistä kertaa neiti X:nä nainen, joka etsi itselleen palkintomatkalle naispuolista seuralaista.

Neidit A, B ja C olivat 25-vuotias loimaalainen Saija, 18-vuotias kouvolalainen Miina ja 20-vuotias äänekoskelainen Kristina.

Neiti X Sheri on puolestaan 20-vuotias Tampereella asuva hiusalan opiskelija.

Sheri päätyy valitsemaan matkalle kanssaan Kristinan. He pääsevät yhdessä romanttiselle matkalle Espanjan Mallorcalle. Kun kaksikko käveli yhdessä pois studiolta, he vaihtoivat iloisen suudelman ”rakkauden portailla”.

Mutta miten sujui Espanjan-reissu?


Sheri kertoo kameroille heti ensi töikseen Helsinki-Vantaan lentokentällä, että kaksikko on jo viettänyt yhdessä viikonlopun ennen matkaan lähtemistä. He myös lähtivät Napakympin kuvauksista saman tien yhdessä juhlimaan.

– Heti silloin kuvausten jälkeen me päädyttiin samoille jatkoille, Sheri kertoo nauraen.

Matkan kuvakollaasista selviää, että kaksikko on viettänyt drinkkien, auringon ja hyvän ruoan täyteisen loman. Heillä vaikuttaa olevan hauskaa yhdessä.

Juhlimassakin on selvästi käyty, sillä videolla näkyy, miten Sheri kuvaa väsynyttä Kristinaa hotellin vuoteessa.

– Onko jollain vähän krapula, nainen kiusaa.


Sheri kertoo videolla, että he ovat viihtyneet todella hyvin yhdessä matkalla. Kun paluun hetki koittaa, pari valottaa tarkemmin tunteitaan toisiaan kohtaan.

– Tässä kohtaa ihmisiä tietysti kiinnostaa, että miten jatkon kannalta käy... Voi olla, että nähdään jossain kohtaa, Sheri sanoo.

– Kavereina lähettiin ja kavereina tullaan pois, Kristina kuittaa vieressä.

Sheri selittää, että heidän elämäntavoitteensa eivät aivan kohdanneet. Hän haluaisi naimisiin ja lapsia viiden vuoden sisällä. Kristina ei halua samoja asioita ainakaan nyt.

– Sinkkuina mennään molemmat edelleen. Ehkä seuraavaksi sitten Ensitreffit alttarilla, Sheri heittää lopuksi ja nauraa.

Napakymppi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 20. IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt