Leonardo DiCaprio onnistui välttämään Hollywoodin ”lapsitähtien kirouksen”, vaikka aloitti uransa jo nuorena: ”Tiedän, kuinka onnekas olen ollut”

Julkaistu:

cannesin elokuvajuhlat
Quentin Tarantinon uutuuselokuvan tähdet Leonardo DiCaprio ja Brad Pitt paljastivat Cannesin elokuvajuhlilla, miksi heidän yhteistyö oli ”äärettömän vaivatonta”.
Nostalgiaa 1960-luvun lopun Hollywoodia ja sen vähemmän menestyneitä hahmoja kohtaan huokuva Once Upon a Time... in Hollywood sai myös Quentin Tarantinon elokuvan tähdet nostalgisiksi Cannesin elokuvajuhlilla keskiviikkona.
Suosionhuippunsa ohittanutta television lännensarjojen tähteä Rick Daltonia näyttelevä Leonardo DiCaprio tunnusti samastuneensa esittämäänsä hahmoon oman menneisyytensä vuoksi.

– Kasvoin itsekin keskellä Hollywoodin elokuva- ja tv-tuotantoja. Rick tuntuu saapuneen murroskohtaan, jossa ajat ovat muuttumassa ja hän on jäämässä siitä jälkeen, vastauksiinsa täsmällisesti keskittynyt DiCaprio kuvaili.

– Arvostan ihan valtavasti nykyistä asemaani, samoin tämän hahmon itsevarmuutta ja sinnikkyyttä saada seuraava työ. Tiedän myös monien Hollywoodissa työskentelevien kavereitteni kautta, kuinka onnekas olen itse ollut.


Työskentelyä Brad Pittin kanssa DiCaprio kuvaili ”äärettömän vaivattomaksi”.

– Kasvoimme osana samaa sukupolvea ja aloitimme työt suurin piirtein samoihin aikoihin DiCaprio perusteli.

Stunt-näyttelijää esittävä Pitt näkee sivutarinan Sharon Tatesta ja Charles Mansonista ennen kaikkea raivona ajan viattomuutta kohtaan.

– Ennen Mansonin murhia elettiin vapaan rakkauden, toivon, uusien ideoiden aikaa, ja elokuvistakin tuli ihan uudenlaisia, rennosti esiintynyt Pitt muistutti.

– Ihmiset saattavat säikähtää sitä, mitä muuta samaan aikaan oli tekeillä. Näen Sharon Taten traagisen murhan herättelevänä katseena ihmisluonteen synkkään puoleen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt