Juho petti kahden naisen kanssa Temptation Islandilla ja suhde päättyi rumaan eroon – kun kamerat sammuivat, mies pokasi sarjasta kolmannen naisen

rac

Julkaistu:

Juhon ja Jöbiksen matka viettelysten saarella päättyi rajuun eroon. Näin heillä menee nykyään.
Temptation Island Suomessa Juhon ja Jeninan eli Jöbiksen matka kohtasi keskiviikkoiltana päätöksensä, kun kaksikko istahti viimeiselle iltanuotiolleen.
Juho saapui tapaamiseen katuvana, mutta ei osannut antaa syytä törkeälle ”hölmöilylleen” eli jatkuvalle pettämiselle. Jöbis taas uhkui iltanuotiolla suoranaista raivoa. Hän oli kirjoittanut puolisolleen myös kirjeen, jossa luetteli kaikki miehen sikailut ääni väristen.

– Ootko ees miettinyt, mitä kaikki susta ja musta tän jälkeen aattelee? Et aseta vaan mua huonoon valoon vaan meidän molemmat. Oon ihan helvetin pettynyt suhun. Oon iloinen, että sain selville, millanen sä oikeasti olet enkä ajatellut tuhlata tollaseen enää yhtään aikaa.

– Mun on parempi etsiä itselleni sellainen mies, joka arvostaa ja rakastaa mua ja ketä mä oikeasti rakastan ja kenestä mä välitän. Oon tajunnu, että sä et oo se.


Juho ei osannut muuta kuin pyydellä jälleen anteeksi tekojaan.

– Te tulitte Temptation Islandille pariskuntana, mutta miten te poistutte täältä, välienselvittelyä sivusta seurannut Sami Kuronen kysyi.

– Ei todellakaan pariskuntana, Jöbis täräytti ja marssi kasvot peruslukemilla pois nuotiolta.


Juho jäi istumaan paikoilleen ja hautasi lopulta kasvot käsiinsä.

Puoli vuotta myöhemmin Juho ja Jöbis ovat toipuneet kokemuksistaan ohjelmassa.

– Musta tuntuu, että on parempi, että erottiin. Mulla on ollut hauskaa sen jälkeen. Hetken oli huono olo, mutta nyt on parempi, Jöbis kertoo haastattelussa.
  • Voit katsoa haastattelun jutun pääkuvassa sijaitsevalta videolta.
Nainen myöntää, että videoiden katselu iltanuotioilla oli raskasta, vaikka hän tiesi, että Juholla lähtee helposti mopo käsistä. Juhon jatkuvasta pettämisestä huolimatta ex-pari on yhä tekemisissä toistensa kanssa.

– Ollaan käyty kahvilla ja puhutaan. Ollaan jonkun verran tekemisissä, ei paljon mutta vähän, Jöbis paljastaa.

Juho puolestaan yllättyi omaa toimintaansa saarella. Mies ei kuitenkaan kadu ohjelmaan lähtöä, sillä hän oppi paljon, vaikka sydän särkyikin.

– Sydän särkyy, kun menettää rakkaan ihmisen. Tai kyllä Jöbis on jollain tavalla elämässä, mutta se, että menee tolla tavalla pilaamaan suhteen, niin kyllä se satuttaa itseä ja Jöbistä, Juho sanoo.

Juho ihastui ohjelmassa Fanniin, mutta on alkanut tapailla sinkku-Venlaa. Ohjelmassa Juho ei vaikuttanut olleensa kiinnostunut Venlasta millään tavoin eikä käynyt tämän kanssa yksilläkään treffeillä.

– On alettu Venlan kanssa tapailemaan. Ei vielä tiedä, mitä siitä tulee. Aika näyttää, mies kertoo.Temptation Island Suomen kuudes kausi nähdään ensi syksynä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt