Juuso tiputtaa Vilmalle megapommin Temptation Islandin viimeisen iltanuotion päätteeksi – tunnekuohu on valmis: ”Miks sä oot noin v*tun tonttu” - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Juuso tiputtaa Vilmalle megapommin Temptation Islandin viimeisen iltanuotion päätteeksi – tunnekuohu on valmis: ”Miks sä oot noin v*tun tonttu”

Julkaistu: 16.5.2019 22:30

Vilman ja Juuson matka Temptation Islandilla tuli päätökseensä.

Temptation Island Suomen konkaripariskunta Vilma ja Juuso kohtasivat torstaina toisensa viimeisellä iltanuotiolla. Pari keskusteli varsin tiukkasanaisesti saarella vastaan tulleista vaikeuksista.

Mustasukkainen ja ikävää rankasti potenut Juuso ei osannut pitää saarella hauskaa ilman Vilmaa. Juuso kertoi, että Vilman teot ovat loukanneet häntä ja painottaa, että rajat on sovittu yhdessä. Vilma oli asiasta täysin eri mieltä ja kertoi parisuhteen tuntuneen vankilalta.

– Se on tosi rajusti sanottu, mä tiedän, mutta välillä musta tuntuu, että sä laitat mut tosi ahtaalle.

Vilmalle liiankin omistautuneelle Juusolle palautteen sulattelu tuotti vaikeuksia.

Keskustelun jälkeen ohjelman juontaja Sami Kuronen kysyi, miten pari aikoo poistua saarelta. Vilma oli jo kertomassa, että he lähtevät saarelta pariskuntana, kun Juuso keskeytti hänet ja polvistui Vilman eteen.

Mulla olis yks juttu ensin, Juuso sanoi ja kaivoi taskustaan sormusrasian.

– Et oo tosissasi! Apua! Vilma huudahti ällistyneenä.

– Oon mä tosissani. Mä tiedän, että sä tiedät, että tämä oli Eiffelin tornissa silloin, nyt täällä. Lupaudutko sä mulle? Tuutko sä mun vaimoksi? Juuso kosi Vilmaa.

Vilman reaktio kosintaan oli vähintäänkin yllättynyt.

– Oikeesti, mitä hittoa? Miks sä oot noin v*tun tonttu oikeesti? En mä kestä! Siis totta kai tuun, apua, siis ehdottomasti, Vilma vastasi häkeltyneenä.

Sormukseen on kaiverrettu pariskunnan nimet ja ikuisuuden symboli.

– Sä teit musta just maailman onnellisimman miehen. Saanko mä suudella sua? Juuso kysyi.

Valtavan tunteiden vuoristoradan läpikäyneellä pariskunnalla on taustalla ennestään yksi purettu kihlaus. Kuronen toivoi saarella toista kertaa olleen Vilman ja Juuson pysyvän tällä kertaa yhdessä.

– Toivon, että se sormus pysyy sormessa tällä kertaa, ja mä toivon, että me näissä merkeissä emme näe enää koskaan. Onnea kihlauksesta ja kaikkea hyvää, Sami toivotti.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21.30 Nelosella ja Ruudussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?