Näin sujui Napakymppi-parin voittomatka Gdanskiin – yhteinen sävel löytyi nopeasti: ”Ei jäänyt traumoja”

rac

Julkaistu:

napakymppi
Savolainen Moona-Roosa ja Uudestakaupungista kotoisin oleva Joonas pääsivät romanttiselle kaupunkilomalle Puolan Gdanskiin.
Kuopiolainen Moona-Roosa hurmasi torstaina Napakympin neiti X:n paikalla. 25-vuotias rahoitusneuvoja käsittelee työssään lainapapereita. Vapaa-ajallaan Moona-Roosa viettää aikaa poikansa kanssa, pelaa tietokoneella ja tekee käsitöitä.

– Minulla on nelivuotias poika. Jerkalle terkut, äiti on täällä telkkarissa, Moona-Roosa julisti kameralle.

Autoja työkseen kokoava Joonas istui illan jaksossa herra B:n paikalla ja onnistui vakuuttamaan Moona-Roosan vastauksillaan. 28-vuotias Joonas on kotoisin Uudestakaupungista ja työskentelee kaupungin Mersu-tehtaalla.

Pitkätukkainen mies harrastaa kalastusta ja muuta ”härveltämistä” sekä juo mielellään erikoisoluita. Lisäksi hän keräilee oluttuoppeja.


Moona-Roosa ja Joonas nappasivat Napakympistä itselleen kaupunkiloman Gdanskissa, Puolassa. Reissu alkoi rennoissa merkeissä.

– Odotuksia ei hirveesti tälle reissulle sinällään oo. Katotaan, pidettään hauskaa. Männään minnekkä männään, Moona-Roosa kertoi kameralle parin matkavideolla.

– Ei sinällään ollu outoa lähteä tuntemattoman kanssa. On sitä kaikenlaista ollu... hän jatkoi.

Pari tutustui reissussa Gdanskin nähtävyyksiin ja nautti sen ravintoloiden antimista. He vaikuttivat viihtyvän yhdessä, vaikka kommentit asiasta olivatkin hieman salamyhkäisiä.

– Yhessä reissaaminen on ollu ihan mukavaa, vai? Moona-Roosa kyseli Joonakselta.

– No ihan joo, mies kierteli.


Matkalaiset suuntasivat reissun jälkeen hyvillä mielin kotiin.

– Jos satutaan samaan kaupunkiin, niin varmaan yhteyttä pidetään. Ei ainakaan vielä semmoset traumat jäänyt, Moona-Roosa pohti tulevaisuutta.

– Ei hirveitä ainakaan, Joonas komppasi.

Moona-Roosa kertoo IS:lle, että matkan jälkeen hän ja Joonas ovat pitäneet yhteyttä vain vähän. Kaksikon välillä on usean tunnin välimatka, joten jo käytännön syistä tapailu olisi haastavaa.

– Kyllä se oli enemmän kaveripohjalla se juttu.

Moona-Roosan mukaan matka oli kuitenkin mukava ja hänen ja Joonaksen huumorintajut kohtasivat hyvin.

– Mukavaa reissuseuraa oli ja matka meni hyvin. Hän suhtautui kivasti siihen, että minulla on poika, koska hän on nuoriso-ohjaaja ja tykkää lapsista.

Napakymppi oli Moona-Roosalle positiivinen kokemus, vaikkei rakkautta löytynytkään. Ohjelman jälkeen Moona-Roosa on viihtynyt sinkkuna.

– Katselen tässä, mitä elämä tuo tullessaan, hän toteaa.

Napakymppi keskiviikkoisin ja torstaisin klo 20.00 Nelosella ja Ruudussa.