Vilman ja Juuson kohtaaminen Temptation Islandin viimeisellä iltanuotiolla äityy kipakkaan väittelyyn – miehen reaktio tapahtumiin kylmää - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Vilman ja Juuson kohtaaminen Temptation Islandin viimeisellä iltanuotiolla äityy kipakkaan väittelyyn – miehen reaktio tapahtumiin kylmää

Tapahtumat Temptation Islandilla ovat edenneet viimeisille iltanuotioille.

16.5.2019 15:32

Toista kertaa Temptation Islandilla pariskuntana mukana olevat Vilma ja Juuso kohtaavat toisensa viimeisellä iltanuotiolla kolmen viikon erossaolon jälkeen.

Mustasukkainen ja ikävää rankasti potenut Juuso ei ole osannut pitää saarella hauskaa ilman Vilmaa. Mies on loukkaantunut nähdessään videoilla Vilman halaamassa sinkkumiehiä ja tanssimassa heidän kanssaan hitaita.

  • Voit katsoa katkelman parin iltanuotiosta yllä olevalta videolta.

Pariskunnan kohdatessa Vilma antaa Juusolle ankaraa palautetta miehen tiukkapipoisuudesta.

– Mä näin viime videolla, että sä sä sanoit, että toivot mun katuvan jotain tältä reissulta. Mitä sä toivot, että mä kadun? Koska mä oon yrittänyt miettiä. Mulla ei tuu mitään mieleen, Vilma sanoo.

Juuso kertoo, että Vilman teot ovat loukanneet häntä ja painottaa, että rajat on sovittu yhdessä. Vilma on asiasta täysin eri mieltä.

– Me sovittiin, että molemmat tekee sen, mikä ei loukkaisi toista. Mulla ei ole ollut mitään aavistusta, että jos mä tanssin tai jotain muuta, että se loukkaisi sua! Vilma huudahtaa.

– Hitaiden tanssiminen on sun mielestä okei? Juuso ihmettelee.

– On! Ei välttämättä ehkä ventovieraan miehen kanssa, mutta mun kaverin kanssa se on ihan ok, Juuso! Vilma toteaa.

– Mun mielestä raja meni pussailussa, sylitanssissa ja jossain seksiasentoleikeissä, mutta yhtäkkiä sä oot triggeröitynyt siitä, että mä oon tanssinut tuolla! Mä voin sanoa, että se tuntuu aika ahtaalta, Vilma toteaa.

Vilma kertoo, että on kokenut parisuhteen tuntuvan vankilalta.

– Se on tosi rajusti sanottu, mä tiedän, mutta välillä musta tuntuu, että sä laitat mut tosi ahtaalle. Just nyt mä en löydä ainuttakaan tilannetta tai mitään, mitä mä voisin katua tai sanoa, että mä oon pahoillani, koska mä en oo pahoillani! Mä oon pitänyt hauskaa, bilettänyt, tanssinut jätkien kanssa, okei, vähän ehkä halaillutkin, mutta ei sen pitäisi olla mikään este tai väärin, Vilma toteaa.

Vilmalle liiankin omistautuneelle Juusolle palautteen sulattelu tuottaa vaikeuksia.

– Mä en koe mitään tarvetta, sä riität mulle, mulla ei oo mitään tarvetta tehdä tuollaista, Juusto puolustautuu ja saa Vilman suutahtamaan.

– Sä et voi sanoa, että mun pitää toimia samoin, kuin sinä! Se on ok, sä saat tehdä noin, jos sä haluat, mutta älä yritä muuttaa mua, Vilma pyytää.

Kuinka Juusolle ja Vilmalle käy? Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21.30 Nelosella ja Ruudussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?