Heidin ja Peten Napakymppi-matka alkoi ”pienellä rohkaisulla” – neiti B lateli heti tarkat ohjeet ruoan suhteen: ”Sillä selviää mun kanssa pitkälle”

rac

Julkaistu:

napakymppi
Heidi ja Petri suuntasivat Napakympin voittomatkalle Tsekkeihin. Parin reissu sujui mukavasti, sillä heti aluksi käytiin läpi ärsytystä aiheuttavat asiat.
Keskiviikkona Napakympin herra X:nä nähtiin 49-vuotias Petri eli Pete, joka työskentelee ensihoitajana Lapissa. Rovaniemeläismies ajaa työkseen ambulanssia ja pikkulintujen mukaan hän kuorsaa kovaa.

Lopulta Petrin hurmasi neiti B:n paikalla istunut 39-vuotias Heidi. Espoolaisnainen työskentelee asiakkuuspäällikkönä henkilöstövuokrausfirmassa ja harrastaa kuntosalia. Heidi ilmoittautui Napakymppiin itse eräänä synkkänä maanantaiaamuna.

– Näin, että Napakymppiin haetaan kilpailijoita ja ajattelin, että no nythän mä piristän itseäni, Heidi perusteli.

Petri ja Heidi pääsivät Napakymppi-taipaleensa päätteeksi matkalle Prahaan. Reissu alkoi mukavissa pienen ”rohkaisun” voimin Helsinki-Vantaan lentokentällä.

– Täällä istutaan Vantaan kentällä ja pienet rohkaisut otetaan alkuun. No ei vaitekkaan, ihan tossa tunti sitten tavattiin täällä kentällä ja ittestä ainakin vaikuttaa erittäin kivalta, mielenkiintoiselta ja tuota... Pete luetteli saaden Heidin nauramaan.
  • Katso artikkelin videolta Heidin ja Peten tunnelmia voittomatkalta!

Heidi oli ohjeistanut Peteä hyvissä ajoin asioista, jotta kaksikon välillä vallitsisi sopu koko reissun ajan.

– On kerrottu kaikki, mitkä rupee ärsyttämään, niin ehkä tästä on hyvä lähteä reissuun, hän tokaisi.

Peten mukaan paras vinkki, minkä hän oli Heidiltä saanut, koski ruokailuja: nälkää ei saanut päästää voitolle. Ruokaa piti siis saada riittävän ajoissa ennen kuin nälkä yltyy sietämättömäksi.

– Kyllä, sillä selviää mun kanssa pitkälle, Heidi sanoi.

Matkalla kaksikko maisteli paikallisia oluita ja katseli nähtävyyksiä. Tunnelma oli rennon rempseä ja reissu sujui hyvin.

– Peten kanssa on toiminut juttu silleen, että oon ollut oma itseni ihan alusta asti. Jännittää joskus enemmän mennä Tinder-treffeille kuin tänne. Varmaan me jotenkin pidetään yhteyttä, Heidi kertoi matkan päätteeksi.

– Kyllä, totta kai, Pete komppasi ja lisäsi, että Heidin antama ruokavinkki matkan alussa oli mainio ja auttoi reissussa.

– Todella ihana, viehättävä seuralainen mulla on ollut ja olen nauttinut ja tykännyt. Tulemme varmasti oleman tavalla tai toisella tässä yhteyksissä. Mitä tuleman pitää, niin who never knows, hän jatkoi.

Rakkaus ei roihahtanut

Heidi paljastaa IS:lle, ettei hänen ja Peten välilleen lopulta syntynyt muuta kuin ystävyyttä, vaikka he viihtyivätkin hyvin yhdessä.

– Ei olla kovin paljoa oltu yhteyksissä, mutta eilen viestiteltiin, että miltä tuntuu nähdä itsensä telkkarissa, Heidi sanoo.

– Me olimme kiinnostuneita tosi samoista asioista, meillä synkkasi hyvin ja oli hauskaa, mutta ehkä olemme kuitenkin sitten sen verran erilaisia, ettei siitä vuosisadan rakkaustarinaa syntynyt.

Kaksikko asuu myös kaukana toisistaan. Heidin mukaan voittomatka oli kuitenkin mukava kokemus ja Praha kaunis kaupunki. Neiti B:nä Napakympissä nähty nainen etsii yhä omaa herra X:nsä.

– Ei ole vielä häntä löytynyt eli haku on edelleen päällä, Heidi nauraa.

Napakymppi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 20.00.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt