Napakymppi-pari suuntasi romanttiselle voittomatkalle Naantalin-kylpylään – jo hyvissä ajoin oli selvää, miten suhteen käy

rac

Julkaistu:

napakymppi
Mila ja Eero huomasivat Napakympin voittomatkalla, että Naantali olisi mukavampi kohde kesällä.
Napakympin keskiviikon jaksossa neiti X:n paikalle istahti 23-vuotias ensihoitajaopiskelija Mila. Lappeenrannasta kotoisin oleva nainen kuvaili itseään hauskaksi ja urheilulliseksi ja kertoi harrastavansa crossfitia. Mila etsi Napakympistä huumorintajuista ja seikkailunhaluista miestä.

Mila valitsi reissuseurakseen herra B:n pallilla istuneen lahtelaisen Eeron. 25-vuotias mies työskentelee lähihoitajana ja harrastaa kuntosalilla käymistä ja frisbeegolfia.

Kaksikko nappasi Napakympistä voitoksi matkan Naantalin kylpylään. Reissu starttasi hermostuneissa tunnelmissa, kun molemmat myönsivät kameralle jännityksensä.

– Aika jännittyneet fiilikset tässä, mutta avoimilla mielillä ollaan tässä. Toivottavasti tulee kiva reissu, Eero kertoi.

– Yhteydessä ollaan oltu kuvausten jälkeen, että ei nyt ihan tuntemattoman ihmisen kanssa olla matkassa, Mila selitti.
  • Katso artikkelin videolta Milan ja Eeron tunnelmia voittomatkalta!

Parin suunnitelmissa oli käydä kylpylän kuntosalilla, pulikoida allasosastolla, syödä hyvin ja käväistä myös karaokessa.

– Reissu on mennyt ihan mukavasti. Juttu luistaa ihan mukavasti ja tekemistä löytyy, Eero arvioi matkan puolivälissä.

– Ehkä me vähän viinilläkin käyvään tässä, että ei ihan kuivin suin olla, hän jatkoi.

Reissun päätteeksi pariskunta totesi, että Naantali olisi ollut mukavampi kohde kesällä. Pari meinasi hetkittäin tylsistyä, kun tekemistä oli rajallisesti. Romanttinen reissu tuntuikin hetkittäin hieman pitkäveteiseltä.

– Loma oli ihan onnistunut, mutta ei ihan niin paljon ollut tekemistä tuolla talvisaikaan. Ehkä olisi kesällä parempi kohde. Mutta mukavasti meni viikonloppu ja mukavaa seuraa oli, Mila arvioi.

Kaksikko aikoi pitää yhteyttä myös matkan jälkeen, joskin enemmän kaveripohjalta kuin romanttisessa mielessä.

– Yhteyksissä varmaan ollaan, mutta enemmän kaveripohjalla. Vai mitä? Mila tenttasi Eerolta.

– Kyllä, mies myötäili.

Eero kertoo IS:lle, että parille oli jo matkan alkuvaiheilla selvää, että he ovat reissussa kaveripohjalta eikä rakkaus tule roihahtamaan.

– Ei kauheasti ole yhteyttä pidetty. Vähän kuulumisia kyselty. Kavereina pysyttiin, sinkkuna edelleen viihtyvä Eero kertoo.

Napakymppi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin klo 20.00.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt