Napakymppi-parin matka päättyi massiiviseen riitaan ja vain neiti X:n video julkaistiin – nyt herra B iski tiskiin oman puolensa totuudesta

rac

Julkaistu:

napakymppi
Viime viikolla Napakympissä rakastumisen sijaan riitautuivat Kirsi ja Joni. Nyt Joni julkaisi oman osuutensa tarinasta.
Viime torstaina Napakympistä toisensa löysivät torniolainen neiti X Kirsi, 25, ja tamperelainen herra B Joni, 30 vuotta.

Parin sukset menivät ristiin jo alusta alkaen. Tosin vain kielikuvallisesti, sillä laskettelu Itävallan Tirolissa onnistui mutkattomasti. Molemmat olivat yhtä mieltä siitä, ettei heitä saisi samaan rinteeseen enää kirveelläkään.


Kun perinteisen matkavideon julkistuksen aika tuli, siinä esiintyi vain Kirsi. Jonin osaa videolta ei näkynyt missään.

– Yhdessä reissaamisesta ei ole oikein tullut mitään. Pelkkää tappelua, Kirsi sanoi videolla, joka on kuvattu matkalta.
  • Voit katsoa Kirsin videon jutun pääkuvaan aukeavasta ikkunasta.
IS tavoitti Jonin ennen jakson esitystä tv:ssä. Hän kertoi, ettei kaksikon kemiat kohdanneet yrityksistä huolimatta.

– Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin voi olla sanomatta. Mulla ei ole Kirsistä mitään hyvää sanottavaa. Onneksi on puoli Suomea välissä, niin tuskin edes koskaan törmäämme toisiimme missään, Joni summasi tuolloin.


Kun ohjelma ja sen jälkeen kuvattavat matkavideot esitettiin, Joni yllättyi. Hänen osuuttaan ei ollut videoilla ollenkaan. Ohjelman vastaava tuottaja Susanna Nieminen kertoo IS:lle, että syy videon poisjättämiseen oli teknisessä mokassa.

– Se jäi pois inhimillisistä syistä. Video oli hukkunut matkalla, joten niitä ei saatu julki, Nieminen kommentoi.

Joni kertoo IS:lle saaneensa ohjelman jälkeen runsaasti negatiivisia viestejä ja haukkuja. Hän ihmettelee, miksei videota kyselty häneltä uudelleen ajoissa.

– Eihän se ole reilua, että minun puolikkaani videosta jätetään tällaisessa tapauksessa pois, eikä edes mainita asiasta, hän pohtii.

– Minut on leimattu tässä ihan kusipääksi, hän jatkaa.


Lopulta Joni päätti julkaista oman osuutensa videosta Instagram-tilillään, jonka hän otsikoi ”Toisenlaiseksi näkemykseksi Napakympin palkintomatkasta”.
  • Voit katsoa pätkän alla olevasta julkaisusta painamalla päälle ilmestyvää play-painiketta.
– On se hienoa näin ”tasa-arvon” aikana, että mun matkavideot jätetään julkaisematta ja mies lynkataan automaattisesti syylliseksi, mies kirjoittaa kuvatekstissä.

– Tässä on vähän tunnelmia toiselta päivältä minkälaista oli olla Kirsin kanssa reissussa. Voitte myös kysyä Kirsiltä mitä tapahtui hotellin käytävällä, kun hän soitti tuotantoyhtiölle, hän jatkaa.

Napakymppi keskiviikkoisin ja torstaisin klo 20.00 Nelosella ja Ruudussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt