Yllätysjulkistus! Temptation Island palaa ruutuihin jo syksyllä ja kokee muutoksia – uusille pariskunnille tiukat kriteerit

Temptation Island nähdään tv:ssä uuden tuotantokauden voimin jo syksyllä.

Sami Kuronen nähdään tuttuun tapaan Temptation Island -sarjan juontajana.

15.5.2019 10:34

Temptation Island Suomi on viiden tuotantokauden aikana noussut erittäin puhutuksi ja katsotuksi tosi-tv-sarjaksi. Aiemmin sarjan fanien on täytynyt odottaa uutta tuotantokautta aina seuraavaan kevääseen asti, mutta tänä vuonna viettelysten saari avaa houkuttelevan syleilynsä jo syksyllä.

Ohjelman kuvaukset pyörähtävät käyntiin jo heinäkuussa. Sarja kokee tulevalla kaudella joitakin muutoksia, sillä tällä kertaa pariskunnat ja viettelijäsinkut suuntaavat uuteen paikkaan ja uusiin resortteihin.

Ohjelma palaa tietyllä tapaa myös juurilleen, sillä se nähdään syksyllä Livillä, jossa myös ohjelman ensimmäinen tuotantokausi aikanaan nähtiin.

Ohjelman perusidea pysyy kuitenkin samana, sillä Sami Kuronen grillaa pariskuntia edelleen iltanuotiolla paljastavien videoiden ääressä. Sarjassa nähdään jälleen pariskuntia, jotka testaavat parisuhdettaan viettelevien sinkkujen keskellä.

Parien haku uudelle kaudelle on nyt avoinna ja mukaan kaivataan erityisesti pidempään yhdessä olleita pariskuntia.

Hakusivulla kerrotaan, ettei parilla saa olla lapsia yhdessä eikä osallistujilla saa olla lapsia myöskään aiemmista suhteistaan. Lisäksi heidän tulee olla 20–40-vuotiaita. Mukaan toivotaan pariskuntia, jotka ovat olleet yhdessä jo useamman vuoden ajan. Myös tuoreemmat parit ovat tervetulleita, mikäli he haluavat testata suhdettaan ja varmistua rakkaudestaan. Hakuun pääset täällä.

Sarjan lopuksi jokaisen parin on päätettävä, palaavatko he Suomeen yhdessä vai tuliko matkasta Temptation Islandille viimeinen yhteinen seikkailu.

Temptation Island Suomi sekä Temptation Island Suomi Extra alkavat Livillä ja Ruudussa lokakuussa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?