Vain elämää palaa televisioon! Syksyllä juhlitaan sarjan kymmenettä tuotantokautta – kenet sinä haluaisit nähdä mukana?

Julkaistu:

vain elämää
Nelosen suosittu Vain elämää -sarja palaa jälleen syksyllä.
Vain elämää viettää tänä syksynä 10-vuotisjuhlakauttaan. Juhlavuoden kunniaksi Satulinnan pöydän ympärille kokoontuu peräti kahdeksan suomalaista huippuartistia. Vuosien varrella tv-ilmiöksi noussut sarja tarjoilee syksyllä uutta musiikkia ja ikimuistoisia hetkiä Hirvensalmen maisemissa.

Satulinnan rantasaunalla kajahtavat jälleen mieleenpainuvat tulkinnat, ja artistit jakavat elämäntarinoitaan yhteisen pöydän ääressä.

10. Vain elämää -kauden artistit julkistetaan myöhemmin.

Aiemmilla kausilla sarjassa on nähty pitkä liuta suomalaistähtiä. Sen ensimmäistä tuotantokautta syksyllä 2012 tähdittivät muun muassa Jari Sillanpää, Cheek ja Katri Helena.


Muilla kausilla mukana on nähty muun muassa Paula Vesala, Antti Tuisku, Juha Tapio, Vesa-Matti Loiri, Jenni Vartiainen, Samuli Edelmann, Virve Rosti, VilleGalle, Sanni, Olli Lindholm, Danny ja Pepe Willberg.

Vain elämää -sarjaa on kuvattu sekä Hirvensalmella että Espanjan aurinkorannikolla. Syksyllä 2017 sarjasta esitettiin All Star -kausi, jossa nähtiin uudelleen aiemmilta tuotantokausilta tuttuja artisteja.

Kenet sinä haluaisit nähdä uudella Vain elämää kaudella? Kerro kommenteissa!

Vain elämää 10. kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Ota kantaa

Aiotko katsoa sarjan uutta tuotantokautta?

Totta kai! 41% Ehkä, riippuu artisteista. 46% En todellakaan. 14%
Ääniä yhteensä 11115

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt