Tässä ovat huippusuositun Au pairit -sarjan uudet tähdet! Nämä neljä nuorta naista kokeilevat siipiään Havaijilla

Julkaistu:

au pairit havaijilla
Au pairit Havaijilla -hittisarjan uudet tähdet on julkistettu.
Ylen huippusuositun Au pairit -sarjan uusi tuotantokausi starttaa toukokuun lopussa. Sarja julkaistaan kokonaisuudessaan Yle Areenassa heti keskiviikkona 29.5. ja tv:ssä jaksot nähdään kahden jakson erissä 3.6. alkaen.

Kuudennella kaudella au pairit suuntaavat eksoottiselle ja kuvankauniille Havaijin saarelle, joka on kiehtova sekoitus paratiisimaista luontoa ja suurkaupungin vilskettä. Miten paikalliset perheet ottavat vastaan pohjoiset tulokkaat? Entä miten tytöt tulevat toimeen keskenään?

Nämä neljä nuorta sarjassa nähdään tällä kaudella:

Talvikki


Talvikki Eskola on 19-vuotias, Helsingissä vanhempiensa kanssa asuva viime kevään ylioppilas. Kiinasta vauvana adoptoitu Talvikki etsii vielä omaa paikkaansa ja toivoo syksyn Havaijilla tarjoavan ideoita siitä, mitä hän voisi tulevaisuudessa elämällään tehdä. Kotiin häntä jää äidin ja isän lisäksi kaipaamaan umpirakastunut poikaystävä Juho.

Havaijilla Talvikin ottaa vastaan havaijilais-libanonilainen perhe: Wendy, isä sekä lapset Leah ja Jaffer Dakroub. Paljon matkusteleva perhe on päättänyt kotikouluttaa lapsensa, ja toivookin Talvikin sujahtavan au pairin työn lisäksi myös kotiopettajattaren rooliin. perheen tytär, kiusatuksi joutunut Leah tukeutuu Talvikkiin kuin isosiskoon. Nähtäväksi jää, kuinka itsekin vasta koulunpenkiltä päässyt Talvikki onnistuu pitämään vaativan ja tunteellisen paletin kasassa.

Annika


Tamperelainen 21-vuotias Annika Kangasniemi on asunut omillaan jo 6 vuotta. Teatterialan opintonsa juuri päättänyt nuori nainen on sinkku, eikä häntä pidättele Suomessa mikään. Annika ei ole koskaan matkustanut Suomen ulkopuolella, joten kaikki mikä häntä Havaijilla odottaa, tulee olemaan uutta – lentomatkustusta ja amerikkalaisia miehiä myöten. Annika on räiskyvä ja suorapuheinen persoona, joten yhteenotoilta ei matkan aikana vältytä.

Annikan isäntäperheeseen kuuluvat isä Daniel, äiti Alohi sekä kuusi lasta. Vanhemmat pyörittävät Honolulun ulkopuolella luomufarmia, jossa häärää perheen lisäksi lukematon joukko muuta porukkaa: vapaaehtoisia, vierailijoita, työmiehiä, sukulaisia... ja porsaita. Kuinka itse rikkinäisen lapsuuden kokenut Annika sopeutuu vapaata kasvatusta ja ankaria rangaistuksia yhdistävään perheeseen, joka ei hyväksy lorvailua tai roskaruokaa?

Amma


23-vuotias joensuulainen Amma opiskelee Tampereen yliopistossa informaatiotutkimusta. Hän on elementissään kirjaston hyllyjen välissä, mutta gradun kirjoittamisen lähestyessä uhkaavasti Amma on päättänyt ottaa opinnoistaan hengähdystauon. Olmiksi itseään luonnehtiva akateemikko on kaukana omalta mukavuusalueeltaan Havaijin aurinkorannoilla, mutta lähtee rohkeasti matkaan.

Määränpäässä Ammaa odottavat vanhemmat Brandon ja Crystal, sekä heidän kolme lastaan. Kuinka tunnollinen Amma pärjää, kun rennoksi itseään luonnehtinut isä osoittautuukin tiukaksi kurinpitäjäksi, joka ei salli talossaan au pairille edes ystäviä? Entä kuinka kultturelli ja sivistystä arvostava nuori nainen istuu itseään nuorempien au pairien joukkoon?

Emma


19-vuotias suomenruotsalainen Emma asuu vanhempiensa kanssa Vantaalla ja haaveilee juhlasuunnittelijan urasta. Hän on vasta kirjoittanut ylioppilaaksi, ja pääsee siksi lähtemään reissuun muita au paireja myöhemmin. Sosiaalisen ja avoimen Emman solahtaminen muiden au pairien joukkoon ei sujukaan aivan odotusten mukaan, kuten ei juuri mikään muukaan hänen reissullaan.

Emma ei ole varma pitääkö lapsista, mutta pian käy ilmi, että Havaijilla hänellä on enemmän ihmettelemistä isäntäperheensä äidissä kuin tämän pienokaisissa. Vaatesuunnittelijana työskentelevä yksinhuoltaja Alyssa kun on hyvin kaukana perinteisestä kodin hengettärestä. Emmalla on edessään kivikkoinen polku, mutta saako se onnellisen lopun?

Formaatti myyty ulkomaille

Suomalaisen Aito Median ja Yleisradion kehittelemä Au pairit -formaatti on myyty Alankomaihin.

– Alankomaiden Au pairien tuotannossa on kokeneita tekijöitä ja he ovat kuunnelleet meidän näkemyksiämme. Lisäksi heillä on loistava casting! Matkaan on lähdössä räväkkä ja persoonallinen joukko, josta löytyy vastakohtia, sarjan vastaava tuottaja Katri Varjos Aito Mediasta kertoo.

Au pairien alkuperäisidean sai aikoinaan Kati Kanerva. Nykyään Los Angelesissa asuva Kanerva on toiminut kaikkien Au pairit -kausien käsikirjoittajana ja ohjaajana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt