Selviytyjistä juuri ennen finaalia pudonnut Virpi Kätkä tilittää nyt, mihin kiero peli ratkesi: ”Miska petti minut”

Julkaistu:

selviytyjät suomi
Selviytyjistä juuri ennen finaalia pudonnut Virpi Kätkä ei osannut odottaa alusta asti yhtä pitäneen Miskan takinkääntöä.
Sunnuntaina Selviytyjien finaaliin tiensä raivasivat Wallu Walpio, Miska Haakana ja Kim Herold. Aivan finaalin ulkopuolelle jäi Virpi Kätkä, jolle Miska käänsi viime hetkellä selkänsä.

– On pitänyt ajatella strategisemmin ja ajatella, että peli on vain peliä. Eikä niin, että joku ei tykkää tai vastaavaa, Miska perusteli.
  • Voit katsoa Virpin tunnelmat pudotuksen jälkeen yllä olevalta videolta.
Kisasta tippunut Virpi ei osannut olla harmistunut hänet ulosäänestäneelle kolmikolle.

– Olen oikeastaan aika ylpeä, että pääsin viimeisenä naisena näinkin pitkälle, hän tuumi kameroille.


Resortissa Virpi sai lämpimän vastaanoton. Hän kertoi muille juryn jäsenille myös Wallun ja Kimin öykkäröinnistä palkintokilpailun käänteissä.

– Kim saikin sitten koskemattomuuden, eivätkä Wallu ja Miska halunneet minua siihen finaaliin. Miskalla se vähän vaihteli. Jonain päivänä hän sanoi haluavansa minut finaaliin ja toisena, ettei uskalla, Virpi pohti videolla.


Virpi paljasti myös muille juryn jäsenille, että aikoo äänestää Wallun voittoon Miskan sijaan.

– Miska petti minut. Hän kertoi siitä mulle, mutta silti. Ja tein Wallulle huonon tempun eilen. Ja tämä on peliä, ei tässä pidä mennä henkilökohtaisuuksiin, hän pohti muille.

Hyväntuulinen Virpi pääsi muun muassa vihdoin soittamaan lapsilleen. Hän pohti jälkeenpäin kameroille ymmärtävänsä Miskan ratkaisua.

– Kyllähän se nuorella pojan silmissä kiiltää se palkinto. Hän saisi sillä rahalla paljon. Se luottamus ei enää vaikuta samalla tavalla, kun isketään 30 000 euroa käteen.


Kaikkien kaveriksi leimautunut Virpi selvitti kameroille myös pelitaktiikkaansa.

– Minulla on elämänkokemusta sen verran, etten ole kyllä helposti sumutettavissa, vaikka välillä saattoi näyttää siltä. Ja halusinkin näyttää siltä, että kerron kaiken, vaikka en oikeasti kertonut. Osasin kärsivällisesti pelata tätä peliä.

Virpi muisteli liittoa ja ystävyyttä Miskan kanssa lämmöllä, sillä mies kulki hänen kanssaan heimosta toiseen koko kisan ajan.

– Mutta jos Wallu ja Miska on finaalissa, niin mä veikkaan Wallun puolesta, hän pohti.

Kaiken kaikkiaan Virpi piti Selviytyjät-kokemusta erittäin onnistuneena.

– Olen ylpeä, että selvisin tästä, eikä pää hajonnut. Tämä on sellainen kerran elämässä -kokemus. Onhan tämä ollut hienoa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt