Kuuluisa amerikkalaismuusikko on suuri GoT-fani – lensi Irlantiin saakka näytelläkseen muutaman sekunnin eeppisessä Talvivaaran taistelussa - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Kuuluisa amerikkalaismuusikko on suuri GoT-fani – lensi Irlantiin saakka näytelläkseen muutaman sekunnin eeppisessä Talvivaaran taistelussa

Yksi kantrimusiikin suurista tähdistä taisteli Yön Kuninkaan joukoissa.

30.4.2019 14:45

Sanotaan heti alkuun: jos et ole vielä katsonut Game of Thronesin kahdeksannen kauden kolmatta jaksoa, älä lue pidemmälle.

Spoilerivaroituksen jälkeen voidaankin tarkastella lähemmin Yön Kuninkaan kuolleiden armeijaa, White Walkerseja, jotka marssivat Talvivaaran porteille.

Alkoi pitkä yö ja yhtä pitkä taistelu.

Lopussa Yön Kuningas putosi lohikäärmeensä selässä, samoin Jon Snow. Jonin jahdatessa sinisilmäistä pahista, tämä kääntyi, kohotti kättään ja nosti kuolleiden armeijan jo kertaalleen silvotut ruumiit uudestaan pystyyn. Talvivaaran taistelu sai uuden, entistä synkemmän käänteen.

Näiden ylösnousseiden valkoisten kulkijoiden joukossa oli myös kantrimusiikkitähti Chris Stapleton.

Hetki, kun Stapleton näkyy jaksossa, on pienen pieni, lähes olematon. Vain kotkansilmän – tai pitäisikö sanoa korpinsilmän – omaava fani pystyy bongaamaan pitkäpartaisen zombien, joka näyttää aivan Tennessee Whiskey -biisin laulajalta.

Monien tavoin 41-vuotias muusikko on sarjan suuri fani. Niinpä hän ja hänen bändikaverinsa, basisti J.T. Cure, sekä kiertuemanagerinsa saivat idean pyytää pieniä rooleja sarjasta.

Roolit saatiin ja niiden takia kolmikko matkusti Pohjois-Irlantiin – näkyäkseen valmiissa tuotoksessa sekunnin mittaisen välähdyksen ajan.

– Lentäisin ihan minne päin maailmaa tahansa saadakseni vaikka kuinka pienen osan sarjasta ja saisin seurata, miten sitä tehdään, Stapleton totesi Rolling Stonelle.

– He tiesivät, ettemme ole näyttelijöitä. Niinpä ohjaaja sanoi meille vain sen, minne mennemme ja koska avaamme silmämme, muusikko nauraa.

– No, kyllä meille näytettiin, kuinka White Walkersit tuppaavat seisomaan ja liikkumaan sen jälkeen kun heidät herätetään.

Muusikon vaimo jakoi miehensä tähtihetken Instagramissa.

– Jakso kolme… minun oma villini on White Walker, hän ilmoitti ylpeänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?