Tässä ovat uuden James Bond -elokuvan näyttelijät: mukana Oscar-voittaja ja Bohemian Rhapsody -supertähti

Julkaistu:

007
Järjestyksessään 25. Bond -elokuva saa ensi-iltansa keväällä 2020.
Tulevan James Bond -elokuvan näyttelijät julkistettiin juuri Jamaikalla Bond-kirjailija Ian Flemingin kodissa. Julkistus esitettiin livenä YouTubessa ja Twitterissä.

Elokuvan nimeä ei vielä paljastettu. Tuottajat painottivat, että elokuva kulkee vielä nimellä Bond25. Tulevasta elokuvasta paljastettiin sen verran, että sitä on kuvattu Norjassa ja Jamaikalla.

Bondina häärii jälleen Daniel Craig.

Pääpahiksena nähdään Freddie Mercuryna loistannut Rami Malek. Malek ei päässyt mukaan esittelyyn, sillä on parhaillaan kuvauksissa New Yorkissa.
Hänen lisäkseen kameran eteen ovat astuneet Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Ana De Armas, Lashana Lynch, Billy Magnussen ja Léa Seydoux.

M on Ralph Fiennes, Moneypenny Naomie Harris ja Tanner Rory Kinnear.
Bond-elokuvan aikataulua jouduttiin aiemmin lykkäämään, kun ohjaaja Danny Boyle vetäytyi elokuvan ohjaamisesta ”luovien erimielisyyksien” vuoksi. Elokuvan ensiesityspäivää siirrettiin eteenpäin melkein neljällä kuukaudella, keväälle 2020.

Ohjaajaksi päätyi loppujen lopuksi Cary Joji Fukunaga, joka tunnetaan toistaiseksi parhaiten True Detective -rikossarjan kehutun ensimmäisen kauden tekijänä. Siitä Fukunaga voitti muun muassa arvostetun Emmy-palkinnon.

Daniel Craig ilmoitti elokuussa 2017, että hän tekee vielä yhden 007-elokuvan. Sen on tarkoitus olla hänen viimeinen kertansa maailman kuuluisimman agentin roolissa.

Toistaiseksi Craig on nähty James Bondin roolissa neljästi: elokuvissa Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) ja Spectre (2015).

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt