Temptation Islandilla päädytään heiluttamaan peittoa ensi kertaa – häkellyttävä kysymys kesken toimituksen jäädyttää tunnelman totaalisesti

rac

Julkaistu:

Vauhti kiihtyy Temptation Islandilla. Varo juonipaljastuksia!
Varatun Juhon säätäminen sinkku-Fannin kanssa ottaa keskiviikkona aimo harppauksia Temptation Islandilla, kun kaksikko päättää lähteä heiluttamaan peittoa kesken bileiden. Sessio päättyy lopulta molempien turhautumiseen.

Jo aikaisemmin resortissa ollaan spekuloitu kaksikon suhdetta laadulla. Vaikuttaa siltä, että Juho on mennyt ihastumaan Fanniin, jota ei varattu mies syvemmin kiinnosta.

– Eniten mua harmittaa Juhon tilanteessa se, että Fanni on sanonut, että häntä ei kiinnosta Juho hevon h*lvettiäkään. Se pelaa vain tän pelin loppuun saakka, ja Juho on p*skonut parisuhteensa sen takia, sinkku-Jenna harmittelee.


Kaksikon välinen seksikin sujuu varsin omituisissa merkeissä.

– Ootsä ikinä kokeillu, miltä tuntuu olla Fannin päällä? Haluutsä kokeilla? Fanni kysyy.

Kun pari on siirtynyt peiton alle, Fanni jatkaa keskustelemista.

– Ootsä pannu paljon ihmisiä? nainen kysyy kesken kaiken.

– Mitä v*ttua? Siis joo, mä oon parisuhteessa, Juho vastaa hämmentyneenä.

Fanni räjähtää nauruun kesken puuhien kyseenalaistaen varsin yksityiskohtaisesti Juhon puheet.


Kenties ei ole suurikaan yllätys, että tämän jälkeen seksi ei suju kovin hurmaavissa merkeissä.

– Ei päästy aivan loppuun asti asioissa. Jäi vähän kesken. Juho varmaan olisi reagoinut ihan hyvin, mutta mä itse reagoin vähän huonosti. Siitä saattoi aiheutua Juholle vähän pahaa mieltä, Fanni hymyilee seuraavana aamuna.

”Rakastelun” jälkeen Juho pahoittelee ”paskaa seksiä”. Fanni koettaa vähätellä asiaa, mutta lähtee nukkumaan toiseen. Juhon turhautuminen purkautuu yksin raivokohtaukseksi, ja hän paiskaa tyynyn lattiaan.

– Voi v*ttu! mies rähjää yksin huoneessaan.

Temptation Island Suomi 5 keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21.30 Nelosella ja Ruudussa. Torstaisin TIS Extrassa jatketaan siitä, mihin iltanuotiolla jäätiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt