Iiron hävytön käytös Temptation Islandilla saa Sami Kuroselta totaalisen täystyrmäyksen – kiteyttää ajatuksensa kahteen sanaan

rac

Julkaistu:

temptation island suomi
Varo juonipaljastuksia! Iiron puoliso Meiju pääsee iltanuotiolla katselemaan miehensä edesottamuksia. Sami Kurosella ei ole niistä hyvää sanottavaa.
Temptation Island Suomessa nähtiin keskiviikkona, miten Iiro innostui saaren uusimmasta tulokkaasta, Pauliinasta. Torstaina Iiron puoliso Meiju pääsee katsomaan miehen edesottamuksia iltanuotiolla. Meijun ilme ei enää juurikaan värähdä hänen katsoessaan videoita.

Tällä kertaa naiselle on koostettu paketti, jossa Iiro vokottelee Pauliinaa sekä puhuu tästä erittäin rivosti. Suosikkisinkkunsa Janinan Iiro jätti huomiotta siirtyessään uuden naisen pauloihin.

Iiro kehuskeli tulokkaalle hakevansa tämän limusiinilla huippuravintolaan ja vievänsä jonon ohi Teatteri-yökerhoon.

– Jos sä katot ittees, niin tiedät olevas tosi high class. Sä oot ihan superkaunis! Iiro liehitteli Pauliinaa.
  • Katso yllä olevalta videolta Meijun reaktio iltanuotiolla!
Myöhemmin, miehen mennessä nukkumaan, hän puhui Atsolle erittäin härskisti Pauliinasta, esineellistäen tätä rajusti. Iiro jatkoi kertomalla, mitä haluaisi Pauliinan kanssa tehdä, mutta Atso toppuutteli kämppäkaveriaan.
Torstain jaksossa mielipiteensä tapahtumista pääsee sanomaan myös Sami Kuronen. Juontajan mielipide Iiron toimista ei ole mairitteleva.

– Aika moni voisi ton videon nähtyään todeta, että: sika mieheksi! Kuronen toteaa Meijun katsottua videon loppuun.

– Kyllä, ja voisin todeta saman, nainen hymyilee.


Meijua tyrmistyttää se, että Iiro on vaihtanut Janinan lennosta Pauliinaan. Sen sijaan rahalla elvistely ei yllätä.

– Kuulostaa tutulta. Toi on hauskaa, rahaa ei välttämättä ole niin paljon kuin annetaan odottaa. Mä en ole sellainen ihminen, jolle raha oikeasti merkkaa. Ja mä oon Iirolle siitä puhunut tosi paljon, että on noloa lähtee leijumaan tollasilla asioilla, Meiju kertoo.

Meijua pelottaa, että viimeisellä iltanuotiolla Iiro saa puhuttua hänen sydämensä takaisin puolelleen.

– Iirolla on kuitenkin kyky puhua mulle sillä tavalla, että mä uskon hänen jokaista sanaansa. Tuntuu naiivilta ja tyhmältä, että olen uskonut hänen sanojaan. Mua pelottaa, että se saa mun pään pyörrettyä, petetty nainen myöntää.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21.30 Nelosella ja Ruudussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt