Virpi Kätkä avautuu tv:ssä painajaiseksi muuttuneesta avioliitostaan – nappasi lapset mukaansa ja pakeni peloissaan ostoskeskukseen - TV & elokuvat - Ilta-Sanomat

Virpi Kätkä avautuu tv:ssä painajaiseksi muuttuneesta avioliitostaan – nappasi lapset mukaansa ja pakeni peloissaan ostoskeskukseen

Julkaistu: 17.4.2019 17:33

Virpi Kätkä avautuu Selviytyjissä avioliitosta, joka muuttui painajaiseksi.

Sunnuntain Selviytyjät Suomi -jaksossa kilpailijoiden tunteet ovat koetuksella. Pitkä yhteinen aika viidakossa on lähentänyt kilpailijoita ja leirissä keskustellaan avoimesti elämän suurista myllerryksistä.

Tunteiden lumipallo alkaa vyöryä, kun Virpi Kätkä avautuu väkivaltaisesta liitostaan, jossa pahimpana mörkönä kummitteli alkoholi.

– Pahin paikka mulle on elämässä ollut se, kun omasta lapsesta on joutunut olemaan erossa seitsemän kuukautta.

– Meillä oli huoltajuusriitoja, joiden aikana poika oli isällään seitsemän kuukautta niin, että mä en nähnyt häntä kertaakaan. Se oli siitä kiinni, kun me vanhemmat riideltiin, Virpi kertoo herkistyen.

Tilanne eteni aikoinaan niin raastavaksi, ettei Virpi kyennyt edes tekemään töitä.

– Sydämestä otti niin paljon, etten pystynyt tekemään töitä.

Virpi on raivannut tiensä Selviytyjissä jo viiden parhaan joukkoon.

Virpi kertoo kameroille, että hänen avioliittonsa piruna toimi alkoholi.

– Se saastutti ex-mieheni mielen ja mikään ei ollut hänelle tärkeämpää. Sitten me lasten kanssa siitä kärsittiin.

Pahimpina aikoina kotona ei ollut Virpin mukaan turvallista olla. Hän päätyikin pakoilemaan lastensa kanssa päivittäin, jotta heidän ei tarvitsisi kohdata tulenarkaa tilannetta.

– Meillä oli henkistä ja fyysistä väkivaltaa, Virpi kertoo muiden kilpailijoiden kuunnellessa vakavina.

– Me lähdettiin aina lasten kanssa, pienempi oli käärössä ja talutin poikaa, aamulla aikaisin ostoskeskukseen. Oltiin koko päivä siellä ja illalla myöhään tultiin kotiin ja laitettiin makuuhuoneen ovet lukkoon. Pelkäsin lasten puolesta koko ajan. Meillä oli riitaa lapsista ja pelkäsin, että menetän lapset, Virpi kertoo ääni särkyen.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa kello 20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?